Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosao iz Crne Gore, predio ime, a uz djamiju i selame ostalo je istorija. Nismo mi djaba u svijetu poznati po vicevima o Muji i Hasi. Kazu da mu je i Bakirov zet bio saradnik, navikao od rata na donacije i pljacku, a puna usta BiH. Svaka cast za Tuzilastvo Kantona Sarajevo pa procesuira ove krupne mafijase i kriminalce. Zato su i na udaru raznih samoukih pravnika koji na ulici traze pravdu, a kriju se iza stranaka.
Casni Sude,jednak ,,arsin,,za sve. Za isto krivicno dijelo i u istom predmetu pustili ste zeta Bakira Izetbegovica. Inace oba Bakirova zeta su iz ,,budzeta i javnih preduzeca,,u zadnje tri godine,,izvukli ,,preko,,Dvadeset miliona KM,,. Gdje je,,Casni,,razlika u ,,kriminalu,,😋
SDA kriminalna hobotnica je kao stranka pod istragom tužilaštva. Bakira , vođu te stranke i kapa di tuti kapa mafije zvane SDA , pod hitno uhapsiti i osuditi na 40 godina zatvora. Bez mogućnosti pomilovanja jer je kukavica i podrumaš.