Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt. stranka koja ima 127 članova hoće podpredsjednika i dva ministarstva ..???
Nije tačno! Ova stranka bez jasnog programa okupljena oko rigidnih ideja njenog predsjednika ima glasove svih Sandžaklija kojih je na ovim prostorima sve više. Oni se drže skupa i predstavljaju pravu pošast za gradsko stanovništvo. Da li ste primijetili da oni nikad ne dolaze na sela. Nihov cilj su gradovi jer oni u BiH lako padaju njima u ruke, što se pokazuje tačnim i poslije ovih ozbora.
I vama dobro jutro Ilija Čvoroviću, Ne znam gdje crpite ove podatke koji ni izdaleka ne oslikavaju našu svakodnevnicu. Da se sad ne bavimo statistikom, ali ispade da broj Sandžaklija na akademskom stupnju magistra i doktora dostiže 6% od njihovog ukupnog broja u BiH !!! Pa svaka čast, gospodo doktori (vjerovatno i dr. Sefer Halilović ?) i drugi doktorirali na prestižnom Saobraćajnom fakultetu profesora Čekića i drugi na univerzutetu svjetskog glasa u Novom Travniku, kod Bima Jusufranića... Pa vi (i mi) znamo ime svakom doktoru Sandžakliji, a mnogo je više onih dobro poznatih iz crnih kronika koji još nisu postigli akademski status. Sa prilivom magistara i doktoraiz tih krajeva , ove prostore je snašao sav jad. Hajde sada lepo priznaj, Đuro će ti oprostiti što te tukao...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo baš ko pijaca. Ti meni 2kg travničkog, a ja tebi 500gr teletine. Neću, daj još 2 luka i 3 paradajeza pa može. Al paradajez mi je A klasa, morat ćeš mi malo nadoknadit sa đumbirom. Eeeee, paša, đumbir je skup, neću ti dati više od 100 grama. Dobro, ali onda nećeš dobiti but nego plećku.
@Semum Ako je tako, ne znači da je normalno. Ali, nije ovo normalan ni narod, tako da je ovo manje-više "tako mora biti".
Nema sta,minimalisticki zahtjevi.Samo ne znam jel to sve trazi da popravi situaciju u FBiH,ili ima neke druge ciljeve.
BORIS se izgleda opasno probudio
Proljeće 15-te Još tri mjeseca. Od Nove Godine počinje odbrojavanje unazad, pa vi vidite đe ste!
Sa svojim "Srbima" generale prop'o si kroz ponjavu, isti si varalica k'o i ostali. Treba vas isključiti iz politike i oduzeti mandate!
Mi Bošnjaci ako nema nikakvog drugog razloga se svađamo na regionalnoj osnovi. Da li se iko/itko od Zagrepčana pitao: "Zašto je Hercegovac gradonačelnik?". E, pa nije sve dok ga nisu uhapsili nije ih bilo briga za to. Je li se u Srbiji pitaju odakle je Vuk Drašković ili nedaj Bože Šešelj kao i svi oni koji su se nastanili u Beogradu i okolici. E, pa nisu jer sve dok su uz Srbiju nije ih briga za to. "ZAŠTO JE NAMA OVA BIH ONDA MALA ?"
Ovaj nije SBB, nego klixseraš SDA, budući da je sandžaklija Fahrudin Radončić predsjednik SBBa:D
A gdje ce oni Mirnesovi ''Srbi''?
hehehehhe:D
Sarajevo je pravi gigant jbt 2 sandzacke stranke, nebi da se petljam ali :)
"Hobit: Bitka pet vojski "
doktor_ložioničar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
halilović u vlast sa izetbegovićem? pa zar nije izetbegović, šta ono sve, izdajnik, ubica, lopov...? ma nema šanse da je ovaj pošteni i miroljubiivi general to uradi.
Malo li je. MA DAJTE IM SVE SAMO DA SE POTPIŠU DA SE NEĆE GLUPIRATI, I POJAVLJIVATI NA TV-u. BOŽE DRAGI CIJELU KAMPANJU I SVE DO SADA SAMO TEMELJE NA SVOJOJ NESREĆI. KOJA SMO MI PROPAST OD DRŽAVE.
BALKANSKI ŠPIJUN - KRALJU KOMENTARA , TO CARE Odjednom Halilovici zaborvise i atentat na clanove porodice i na sve zlikovce, ozne, udbe, seve, herende, garaplije, alibabice, izetbegovice, zarad komada vlasti! Pa zar ce Semir Halilovic u koaliciju sa Kemom Ademovicem???
Mislite na Semira Efendića?
Niko da spomene radeljaša, pogledaj te "stučnjakovu" glavu , a vladao je tkz.gradom. 55 glasova. bubica "stručnjak iz bps" itd namjerno su mala slova
Kada je Sefer bio ministar bilo je nekog manjka u ministarstvu sastavljenom od ljudi koji žive u Njemačkoj i opet su bili otac i sin!
Halilovići - DA NIJE MAČKU PREVELIKA GOVEĐA GLAVA? USTAAA MALO! A ovima iz druge dvije vodeće stranke pamet u glavu - ne po svaku cijenu - ucijenjuje vas porodična stranka dva lica!
Sve Sefer iz naroda ovo ono a na kraju sina gurnu u kanton i kcerku u federaciju, a vi sico u rudnike i na lopate.
Je li to ona stranka sto se pojedinci izjasnjavaju kao Srbi da dobiju fotelju?
Pijan ili budala?