Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce dokazi,to je uradjeno u odbrani od sebe samih.Kao sto je u odbrani odrijesen d.inamit na M.arkalama radi strane intervencije.Kao sto se u odbrani napala svoja braca u zapadnoj bosni koja su drugacije mislila.Kao sto se u odbrani s ledja napali svoji dojucerasnji saveznici u Herceg Bosni.Dokazi ne trebeju,sve su to radili zlatni ljiljani u odbrani i borbi za zlatne kasike
Eto vam i SEFER se okrenuo navijati za srbe, ali nece ni njega nista spasiti od casnog suda i njegove ruke su KRVAVE kao i HANKINE, EJUPOVE, BAKIROVE, slucajnog PROLAZNIKA i drugih. Ako ne vjerujete pitajte MURATA SABANOVICA kada je on regrutovan da izvrsava njihove zadatke, davno prije nego sto ste poceli sa propagandom da su srbi izazvali krvoprolice.
Traži bolan ne bio pomoć od Fahre ministra, vidiš da te ovi zajebavaju
Nemojte mi dirat Bakira I Riđana, niti mi ef. Cerića omalovažavajte, niti mu druga što po Visokom podiže piramide, a bogme mi nemojte dirat ni babu Ejuba, plaho nam je fino u našemu gradu, jer nas niko od poštenijeh Bošnjaka ne dira, samo one zločeste uje & čete!!
PODRSKA legendarnom Generalu Armije Re.publike Bosne i Hercegovine SEFERU HALILOVICU ! ISTINA ce kad-tad imati svoju rijec , uklanja i SDP ko I SDA dokaze o svim njihovim politickim u.bistvima i podvalama VEC VISE OD 20 godina !
ETO LAGUMDZIJA CE DA RIJESI SVE PROBLEME
"Ševe" su inače poslali Dodik i Čović, nema ko drugi. A tužilaštvo zaobilazi i dokaze o z l o č i n i m a Sefera Halilovića, kojih ne da nije malo, nego su ravni Mladićevim.
se sefer slusao, bosna bi bila kao u vrijeme kralja tvrtka a susjedne zemlje bi pred nasom moci klecale i dodvoravale se nama, ali posto nismo poslusali osnivaca nase armije bih i naseg komandanta dobili smo alijin begluk dinastije izmetbegovic. Dakle sutjeli smo kada su generala sefera otjerali iz armije, sutjeli smo kada su na njega atentat izvrsili, a evo sta smo dobili zbog te sutnje. Sutimo i sada kad je srakir izmetbegovic svoju ravaku od zene postavio za direktora bolnice, i mi jos i dalje sutimo. E pa nemoj niko da se zali sto mu je los eu zivotu, on suti i ne dize svoj glas protiv. Drago bosnjaci ne poslsasmo generala armije naseg komandanta a dobili smo alijin begluk dinastije izmetbegovic sretno vam bilo i meni zajedno sa vama