Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbski fasisti, doci ce vama kraj uskoro!!!! Kakva perverzna tuzba: zato sto su ubili cetnike, koji su ih drzali 3,5 godine u totalnoj blokadi, ubili nekoliko hiljada civila i vojnika, sa ciljem stvaranja velike srbije. I posto je Armija Republike BiH te teroriste sprijecila u njihovom genocidnom planu ispada po njihovom da su ovce krive sto ih vukovi nisu poklali?!?!?!?
Sefer je legenda!! Dobar i ostar i zna kako da sa izdajnickom stokom odnosi!!!
Polahko ti pakuj pribor za brijanje i... jah...
Armija Republike BiH, kao legalna državna vojska, "zločinačku vojsku" to mi svi znamo samo se pravimo ludi,
Drzava tri naroda kpji se vjekovima postuju. Mirna koegzistencija, suzivot i uvazavanje izmedju ova tri naroda su poruka svijetu, ugledaljte se na nas.
Krmeca lopovska glava iz Fondacije daj sve meni!
Sta hoce ovaj lopov koji je pokrao pare od boraca kroz "svoje" ministarstvo i napravio hacijendu u Blagaju, kucu u Osjeku, stanove, skupa auta, zenu uvalio u ZZO, sina u Skupstinu ... sve parama od boraca! Poticaji, donacije i druge malverzacija! Kako ga nije stid da kaze bilo sta! Sta radi TKS?
Odgovorni za zločine moraju odgovarati, pa sa koje strane dolazili, a to štovi muslimani mislite da armija nije pravila zločine, e tu ste se zajebali skroz.
Kažu da je peti korpus isto dijelio srbima čokolade po krajini
ARBiH je najcasnija vojska u zadnjih 200 godina!
Nahebaćemo se mi njima generale matere velikosrpske uskoro za sva vremena .
@novibosman345 Nemoj okasniti molim te!
I za tebe je jedna ćelija ostala... Ako bog da
ako sa velikim a Bog sa malim slovom...eto ti bogobojaznosti
Moramo jednom iskorijeniti fasizam u Bosni i vratiti Republiku po svaku cijenu,. Borimo se.😋🤗
ovako ce se u ovoj zemlji natezati i za sljedeci 25 god...nema buducnosti za normalne ljude u ovoj drzavi,samo za kriminalce
Jedini vojskovođa u modernoj ratnoj historiji koji je naređivao da se prema zarobljenicima postupa po Ženevskoj konvenciji.Volimo te Sefere.