Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ko je izdo akciju deblokade sarajeva i ko maznu povjerljiva vojna dokumenta iz kabineta sefera halilovica.zasto ih je obadvojicu privodila vojna policija u ratu .
tacno ali bi se trebalo isto objelodaniti ko je u ratu radio za drugu stranu.
Svaka čast Seferu Haliloviću ovo treba i te kako proslijediti i pronaći krivce za ubistva naših Generala i njihovih porodica,kad se to pronađe i iznese u javnost tada će početi i R BiH da pomalo dolazi sebi iz one KOME(nesvijesti)koji su je i onesvjestili da leži već 18god.da joj nema pomoći,ako joj pomognemo da dođe sebi mogla bi i da ustane i preživi sve ove napade koji su je napadali..
SDA i mladomuslimanska banda je prvo osnovala paravojne jedinice Zelene beretke,satavljene uglavno od prevajanih kriminalaca,da bi pljackali Sarajevo i sprovodili mladomuslimanski teror. SDA je rasformirala TO BiH da bi lakse sprovela svoje namjere. Kasnije u toku rata SEVE su preuzele ulogu tajne sluzbe za likvidaciju neistomisljenika i protivnika SDA. Zlocini SDA su nebrojeni.atentat na Sefera je samo mali dio toga !!
Jarane ti si očito negdje drugdje bio...Kakvo podrivanje u Armiji, čovjek htio ofanzivu a ne kojekakve špekulacije i dogovore, ne čistke koje su se dešavale po nalogu SDA, ne pravljenje jednovjerske armije...Nije htio za vrhovnog komandanta oficira koji je dobar dio rata bio u redovima JNA, čitaj srpskim...
@@@Hapa Kakvim pisanjima? Samo navodim činjenice, a nepobitne činjenice su da je Sefer Halilović egomanijak (ta stranku je nazvao po sebi), da je podrivao sistem rukovođenja i komandovanja u ratu, čime je zamalo doveo do pada Sarajeva, da nijedna operacija koju je vodio nije postigla značaniji uspjeh, da bi se borio do zadnjeg Bošnjaka. Lik nema doticaja sa realnošću, Washingtonski sporazum je bio maksimum koji smo mogli izvući '94, šta misliš, da smo mogli opstati u potpunoj blokadi još 6 mjeseci, a kamo li duže, a on je zagovarao da tjeramo ustaše do mora, ja bih ga samo pitao čime (te '94-e godine)?
Izgleda da si dobro "uhljebljen", pa moras braniti svoju SDA. A bolje je da je ne branis na takav nacin. Sa takvim pisanijama vise stetis nego sto branis svoju stranku.
@@Hapa Jesam, evo sjedim u Centrali, a iza mene Tihić i Bakir mi govore šta da pišem. Ja pišem ono čega se sjećam, a sjećam se kakve su gadosti pisali Slobodna Bosna i Dani 1997., 1998. i 1999. o "zlim Mudžahedinima" i "zločinima ARBIH", "kriminalnom Hasanu Čenigću i Edhemu Bičakčiću", "prodaji Srebrenice" itd., a koliko mi je poznato, to je period "totalitarne vladavine SDA". Usput, Senad Avdić i njegova klika i dalje pišu takva sranja, što će reć da su još živi.
Pocelo je. Sezona lova je otvorena.
Opet po nalogu iz SDA pises neistine, uvrede i budalastine. Rezim A.lij.e I.zetbegovi.ca je "hapsio" i zabranjivao medije, poput satiricnog i politickog magazina "Polik.ita". To je istina. Raspitaj se malo kako je Alijina vlast i njegova stranacko - rezimska garda otimala taj list po trafikama i kod kolporetera, jer mu se nije svidjalo ono sto pisu u tom magazinu
VELIKI JE BROJ NASILNIH SMRTI UGLEDNIH OSOBA; POLITICARA, GENERALA... KOJI SU STRADALI U PERIODU POTPUNE VLADAVINE ALIJE IZETBEGOVIC.A. ISTRAZNI ORGANI MORAJU RAZJASNITI KAKO SU (IL)I ZBOG CEGA SU NASTRADALI TI LJUDI.
@Svaka cast! Kakva bolan "totalitarna vladavina"? Zna se kome je to svojstveno, servo-komunjarama. Za vrijeme "Alijine totalitarne vladavine" su tzv. nezavisni mediji, poput "Dana" i "Slobine Bosne" pisali svakakve gadosti protiv Alije i SDA, pa nijednom novinaru nije dlaka s glave falila. Ja mu to i najviše zamjerim, što se nije s izdajničkom plaćeničkom stokom obračunao još u ratu, sve ih je trebalo "misteriozno" porokat. @jasta Pretpostavljam da misliš na Arifa Pašalića rhm., ja znam samo za taj slučaj.
Krajnje je vrijeme da se razjasne misteriozna ubistva za vrijeme totalitarne vladavine Alije I.zetbegovica i njegove SDA.
Kako ovo mogu rješavati politički krugovi kada za to postoje "nezavisne" službe koje se brinu o ovome ? Ako se miješaju političke partije i ako one imaju dokaze onda su oni i naručili ta ubistva ! Pa zar će sami sebe hapsiti ? Ovo je samo još jedno ludilo političkih čelnika da pokažu narodu kako brinu o sigurnosti ! Ne dao Bog nikome tako !
pola generala stradalo u saobracajnim nesrecama na putu sarajevo - mostar