Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volim bih! gornje podrinje i glasinac, volim najvise.dok postoji bpk, postoji i nada da imamo pristup gornjem podrinju i glasincu.-mislim da bi se slozili svi svedzani da bpk treba pomoci jos vise.-ocekivao sam da ce politicki prvaci osmisliti masovan povratak produktivnog stanovnistva u jugoistocnu bosnu, to se nije dogodilo, vratili su se starci da docekaju kraj na svom topraku.-razmjerice bi ja ostavio po strani.federacija i svaki pojedinac porjeklom iz jugistocne bosne,u skladu sa mogucnostima,trebamo snaznije pomoci bpk, dok postoji bpk, postoji i nada za jugoistocnu bosnu a ona je nasa.-uopste ne sumnjam,svi je volimo-.svedzani! nemojte odustajati,ima u nama potencijala, samo treba dobre volje i zrelosti.
pa ukinite ponder koji ima Gorazde pa cete i biti na nivou ostalih.
Mora al malo sutra,e ja bih sad ove sto su zatrovali citavu drzavu pricom o nekom "BLAGOSTANJU" da fino istupe i objasne da ovdje ne postiji blagostanje,da firme otpustaju radnike a ne da ih zaposljavaju(10otpustw jednog zaposle),da ne izmiruju obaveze srzavi da je korupcija i lopovluk najveca u drzavi itd itd.....objasnite im gispodosas
Otpušteno 10 000, 6000 zaposleno i kaže broj novozaposlenih 6000 :)