Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinut kanton i riješen problem ...
Ukinut kanton i riješen problem ...
SDA-SBB sistematski unistava sve pred sobom.
pad je sigurno već duže samo što sada brže pada.
znam da ima neka raspodjela i treba ljudima dati to sto im pripada ali satrase se govoreci kako prave ekonomski bum a pokazatelji stalno nesto drugo govore
Pa gdje su ta kapitalna ulaganja, razvoj, investicije, kanton koji se brzo razvija...!! Istocnjaci, i to sto vas je malo ostalo preselite se u KS. Lakse ce Federacija opstojat. Manje troskova ;)
Nije Vas koštalo Uputstvo o raspodjeli indirektnih poreza već Radeljaševo ministrovanje...gdje taj dođe tu ni trava više ne niče! Budite samo zahvalni što ste ga se tako brzo riješili..
rebalans budžeta će se naravno vršiti na studentskim stipendijam, neće guzonjama u vijeću kasniti plate..
...i gorazde propada, nema vise, nema..
Moja Mjesna Zajednica ima veći broj stanovnika od sela Goražda, i jednog stalno zaposlenog - sekretara MZ.