Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pazi ovog sto proziva, pa sto ti i Bosic ne podnestete ostavke u sds jer ste dozivjeli par puta fiasko na izborima, ima li tu odgovornosti?
Kako nema rezultata? Cilj je da se uništi proizvodnja, da se privatizuje sve što vrijedi, da zdravstvo i školstvo budu privatni i skupi, da prava životinja budu veća od prava radnika, da žene ne mogu stići roditi bar dvoje djece, da je bolje biti podoban nego pametan, da je intelektualni i emotivni vrh u vidu reality show, negativnu selekciju sprovesti svuda, itd. Šta nije urađeno? Ubjeđen sam da Mile uživa svu čast u međunarodnoj zajednici za urađeno.
Na ročištu se Dodik nije pojavio, kao ni u prethodnim navratima, a na ovom ročištu svjedočio je prema riječima Bosića "sudski vještak psihijatrijske struke kojeg je Dodik angažovao u ovom slučaju". "Moram da izrazim veliku zabrinutost zbog nalaza koji je stručnjak psihijatrijske struke našao. Naime, u tom nalazu se tvrdi da Milorad Dodik ima ozbiljnih psihijatrijskih problema koje ne bi bile nikakav problem, da se ne radi o čovjeku koji vrši najvišu funkciju u RS", rekao je Bosić.
kasno Marko na Kosovo stize da i vi skontate da je Mile obicni debilcina kojem je namjera da samo sto vise ukrade, boli njega neka stvar za srbstvo, nacionalizam, pravoslavlje, i ostale gluposti kojima je zaveo vecinsko stanovnistvo tzv. RS
MoRel se trošit Duduče ..! ! !
Hehehe a vi tek sad skontali.....
Što je političar nesposobniji i i više sklon kriminalu, to veći broj savjetnika......čista matematika :)
Smrdo jedna, da nema tebe i Bosića, SDS bi bila daleko bolja stranka.