Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne da Raguž guzice lopini Čoviću ko ti Ljubiću!
LJUBICU, HOCEMO LI "SKENIRATI" DIPLOMATSKE KADROVE BIH I HOCEMO LI TAMO NACI TVOJE BLIZE RODJAKE? PA, DA LI SI ZAISTA TI ZALOSTAN?
Raguž je hrvat i covjek, Covic i Ljubic hrvati i lopovi..
Potpisujem!
Sine zupanije ne postoje, osim u tvojoj glavi i u hrvatskoj
Ljubiću dosta si toga upropasio u 90. Sjedi sa mirom i pokrij se po ušima. Pusti Martina neka uradi ono što ti nisi htio - dobro si bio potplačen. Još nisi odgovarao za onaj keš!
U BiH ima svaki Hrvat svoju stranku. 13 Krvat.a 13 Krvatskih stranaka
Ja fakat ne mogu jos da se odlucim koji od ova tri prokleta naroda ima gore vodje. Od zla oca i gore matere ...
Ima li igdje takmičenje za najgore političke lidere na svijetu? Da bar negdje pobjedimo....
Sve ko fol velike i prave Hrvatine, a svoj narod *ebu u mozak.
Politicari mnogo kakite previse
Politicari: Vi samo volite novac, priviligije i moc i prezirete narod i gradjane,
Baš su baksuzni ovi katolibani, em se nemogu dogovoriti sa drugima em se ne dogovoriše ni sa sobom, majorizacija u kockicama.
svatko tko podrzava rjesenje u BiH na principu konstutitutivnih naroda podrzava i Apartheid gdje je bjela manjima ugnjetavala i podcinjavala crnu vecinu...
hrvati u BiH, ybog svoje malobrojnosti, su politicki mrtvi. cak i da svi zajedno izadju na izbore, mislim stranke, njihov utjecaj je minoran. ono sto je zalosno je to da oni svoj uticaj crpe iz konstutivnosti naroda iako su malobrojni, a populacija koja je po brojnosti veca od hrvatske populacije u BiH nema ta prava i beneficije koje oni,hrvati, kao konstutitutivni narod imaju....cisti apartheid u srcu europe
baš nas ima dovoljno da vam dižemo kosu na glavi iz dana u dan ahihihihih. a ti pričaš o nekom apartheidu, a svaki drugi dan plačete pred ohr-om i čekate njihove smjernice što i kako dalje. toliko o bejha i njenom suverenitetu.
IRA - jesi li svjestan šta te čeka za 5-6 godina?
Ne sikiraj se, Ljubicu. Raguz ako proba u novu platformu, potpisuje svoj politicki nestanak.
Žalosni smo i mi što postjiš uopšte, i što postoji ovoliko podjela i što nam pokradoste Boga oca. Opisat ti ne mogu tu žalost.
E da vidimo sad one koji su protiv nacionalistickih stranaka, dali ce se sad oglasiti i optuziti, ili je to samo problem ako se Bosnjaci odluce da glasaju za nacionalisticku stranku.