Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZ Gargamel ponovo u akciji: ''legitimni, državotvorni, legalni, izborni zakon od velike važnosti, majorizacija...'' presmiješni su.
@gooUser1570532299 Nijedan od njih nije Hrvat. Kolinda pounijacena vlainja, ciji su se preci prezivali Kurcubici, Dodik popravoslavljeni vlah, Dragan Covic, pokatoliceni srbin, Bozo Ljubic, pokatoliceni srbin.
Zbog ovakvih BiH ne može naprijed.Kao da nije imao šta korisnije za reći, ne j ih ni 2%, niti njihove anticivilizacijske planove.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prema Ustavu Komšić nije predstavnik Hrvata nego je birani član predsjedništva BiH iz reda Hrvata. I ovaj jad Ljubić se naziva doktorom i neko ga možda tretira intelektualcem, a nema pameti niti znanja kao crv. A uz to njegov nastup je zlonamjeran i nastavak je terora protiv građana BiH i naše djece. Drugim riječima to je običan zločinac.
Ovo konstitutivni je seljacka fora za krezubu stoku
HAHAHAHAHAAA. OPET OVI GREMLIN, SRPSKA KAMENJARSKA RUZA
Zašto nisi napisao kad ćete vratiti Italiji: Istra, Kvarner i Dalmacija do Splita - italijanska područja.
Pusiiii ga Ljubicu fasisto!!! Da sve kurcccce po EU popusis dzaba ti je, jer nikad necete dobiti to sto trazite, pa cak ni sa puskama!!! Necete vi odredzivati ko je legitiman ko nije...pravi katolici se stide tebe i srbina covica, vi ste obicni ustashki otpad i kao takvi ste nama svima nelegitimni! Pusite gaaaa ujkani 🖕🖕🖕🖕🖕
Tisuću puta ti pozdravljam fameliju. Jadu jedan zar si još ti među živima? On će biti predsjednik još dugo budi siguran. Ta vaša politika je umrla davno. Vi ste fašisti i takvi nemate pravo glasa. Promijenite politiku za dobrobit bih odmah prvi glasam za Dragana. Ali do tad prenesi pozdrave gore navedene.
Ne mogu na vlasti biti ljudi koji će raditi protiv države na čijem su čelu u korist druge države. također u BiH žive pravoslavci,katolici i muslimani a ne Hrvati, Srbi i Bošnjaci. Ne može neko biti Hrvat a 100 godina unazad niko mu se od predaka nije rodio u Hrvatskoj (isto je i za Srbe) a Bošnjaci ne mogu prisvojiti Bosnu i Hercegovinu
Vidi patka haha, dao Bog da su bošnjaci u Hrvatskoj ugroženi kao ovi bosanski hrvati u Bosni!
KME KME KME Željko Komšić je smijenio moju prepotentnu "majoriziranu" kćerkicu sa mjesta ambasadora, i to je dokaz da smo mi majorizirani... KME KME KME, izborni zakon, KME KME KME, majorizacija, KME KME KME, konstitutvnost, KME KME KME, Dragan Čović je svevišnji, KME KME KME, Aluminij je propao zbog Bošnjačke politike, KME KME KME, Brajković nije kriv, KME KME KME, majorizacija KME KME KME, Vatikan, Bog i Hrvati, KME KME KME...
genetika HR, SRB, BH .... https://i.imgur.com/CUHx7CI.png
mamu ti klepavu...
Umorio se od europskih vrijednosti. Teške su, pogotovo kad su lažne.
Ma dajte ba, svaki bosanski hrvat uživa u BiH bolje neg iko. Dvojno državljanstvo, sva vrata evrope otvorena
Pa ti si stvaro lud. Jeli ti to ocekujes da nakon sto je poginulo na desetine hiljada rodoljuba braneci ovu zemlju da tebi neko sad samo onako neko pokloni treci entitet? Nikad jarane, a mozda ni-tad. Ne moramo mi nikad biti clanica EU ako ce o tome Zagreb odlucivati. Kad drzavni szubenici koje placa ova drzava budu stitili njene interese, a ne interese nekig drugih zemlja, onda ce stvaro ovdje ktrenuti nabolje. A dotad, pisi ti kukom po ledu.
Što me klix smara ovim člankom.
Vasa Exelencio, HNS ne cini nista po pitanju sprecavanja sirenja fasizma u svojim redovima nego ga i podrzava !!! U Hrvatskoj, kao i dijelu BiH sa vecinskim Hrvatskim stanovnistvom, niti jedna proslava ili okupljanje gradjana ne moze proci bez fasistickog dekora i time velicanja i odobravanja onoga sto je cijeli svijet osudio prije 70 i kusur godina !!!