Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas bi me iznenadilo kada bi Sarajevo-x portal objavio da je negativac dana Zlaja kao vjeciti predsjednik \"demokraticnog\" SDP-a u kojemu nitko godinama ne moze da mu oduzme, pardon preuzme, tu funkciju na koju je izgleda pretplacen dozivotno. Jedan covjek, jedna partija. Zlaja = SDP. Sad ce i u Tuzli cistke da napravi posto tamo ne zele da suradjuju sa SDA. Zlaja, ZLaja.... Ovaj portal je posljednjih godina postao u stvari portal SDP-a zajedno sa 60 minuta. A to je zalosno, jer neovisnost i kriticko gledanje na svo ono sto nas okruzuje treba da je odlika i ozbiljnog medija odnosno portala.
neki ciljevi prevazilaze medjustranacke netrpeljivosti
\'\'GraDŽanski\" portal u službi \'\'graDŽanske\'\' politike. Umjesto što pišete o Boži i čijim je pritiscima podlegao, radije pišite čijim vi pritiscima konstantno podliježete i ko je sponzor vaših naručenih tekstova, vi novopečeni \'\'graDŽani\'\', bosanska elita. Bosanska elita, kako to samo smješno zvuči, apsurd, dvije nespojive riječi...al tu je sve apsurd pa tako da se odlično uklapate
Boooožo legendo pusti ti šta te lože ove seronje sa Sa-X...gledaj ti da te podržavaju tvoji Hrvati i tvoja Herceg-Bosna PONOSNA :)
najvece smece u BH-a politici pored Silajdzica je ovaj demagog i prilivoda B. Ljubic. Svejedno vise nece biti u prilici da pravi stetu ovoj drzavi i da pila granu na kojoj sjedi jer ce ga svakako sutnuti kao i svaku drugu stvar za jednokratnu upotrebu.
Halo Boricu, brisi ovo, danas je Ljubic pricao i usaglasio se sa tvojim sefom pa nema potrebe da ga i dalje pljujete
Ljubic je jedino trebao da slijedi onog bijednika zlaju i da BIH bude mirna na 24% bih.
Bujrum na prekretnicu. Samo odmastim pušku i eto mene dole. Ioanko je dosadno.
Glupa je prica da je neko ukrao hrvatske glasove i glupo je da se neko ima pravo nazvati vecim hrvatom od drugog. Naročito zbog činjenice da je u ovoj zemlji zadnji popis stanovništva bio 1991. godine. Od tad d danas je rođena nova generacija. Ja sam glasao za komšića, što nije razlog da se na popisu kad bude izjasniti kao srbin. Ko mi to osporava. Komsic je jedna dobra stvar sto se desilo nasem drustvu i hvala bogu da smo, bar neki odmakli od tih nacionalistickih blokova. Umjesto da podrzavate takvo stanje i da svi zajedno krenemo napred, vi unazadujete. Na kraju krajeva sta ce se dobiti trecim entitetom, diskriminirat ce se hrvat koji nije iz tog entiteta, pa ce jednog dana podnijeti tuzbu sudu u strazburu za krsenje ljudskih prava i opet ce se vratiti na isto.
klovn u rukama ludaka
Ako je negativac za hegemoniste, odmah mi je Ljubić draži. :)
Nemojte molim vas lijepo da iznosite podatke o broju katolika u Sarajevu. Istina je da Hrvata u Sarajevu nema (osim turista), tu im i nije mjesto, ali da nema katolika tu se grdno varate. Ako ih nema, zasto vi izmedju 300 navijaca Sarajeva, pucate bas u \'\'Hrvata\'\'???
Sarajevska čaršija i dalje misli da će riješiti nacionalno pitanje u BiH poništavanjem izborne volje jednog naroda. Pa ih zato boli sporazum dvije najjače hrvatske stranke koji imaju legitimitet preko 90% hrvatskih glasova. Velikobošnjački hegemonizam je danas najveća prijetnja Bosni i Hercegovini, a SDP je najradikalnije krilo velikobošnjačke ideje zamotano u celofan građanske opcije
digo je nego covicu pa mu je uterao do kraja a dodikova jaja je poceo da lize
bajata vjest. u međuvremenu se ljubić vratio na pravi put...večeras s HSP i šta znači \"...u Hercegovini, Bosni i Hrvatskoj...\"???? Otkad su Bi H dvije države hebote??? pa viste prolupali načisto
muslimani nezanju nista o hrvatima.. nije svaki hrvat Komsic.. i vise kineza zivi u sarajevu nego hrvata