Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smo vi nastavite da ignorisete gospodina MILORADA (VELIKOG)DODIKA pa cete doci na ono\"VODE GOSPODARU\" \"HLJEBA GOSPODARU\" i zapamtite onu staru; Kog je moliti nije srditi.
Samo se vi turska genocidna kopilad javljate pod tudjim imenom. OVCE PLACU ZA VAMA. RRRRRRRRRRa Vasa se lokacija zna
HMM...MOZDA BI TE KOMSIC ZADOVOLJIO... ILI TI NJEGA!
Jescemo srpsku i hrvatsku nejac kao i obicno:)
Eki Boze sto place, a da mu Dodik pogura jednog ministra guze bi mu dao
Ubrzo dolazi kraj nakaradnoj tvorevini Bosni i Hercegovini . Bosnjaci ostajete sami , dosta smo vas mi hranili .Sami sebe pojedite paraziti muslimanski .
tesko
Ni njemu samom nije jasno šta jepisac htio da kaze..
imal ko skolovan da nam rastumaci ovaj komentar br.2
e Lloyde keva ti je pripadnik zloninacke grupe :)) kara se toliko dobro da je zovu zlocin za karu :) svog ga polomi
Dodik optuzuje Bosnjake za preglasavanje Hrvata, pripadnici zlocinackog naroda ponavljaju se kao papagaji za vodjom, a vodja hrpu Hrvata poltrona u SNSD ima koji su nista drugo do Sejde Hrvati. Zasto mu neko ne zacepi usta s tim. Pa 100% Hrvata u genocidnoj koje navodno \"predstavljaju\" Hrvate su clanovi laktaskog SNSD. Pitanje jesu li i Hrvati, ali su sigurno isli na Hrvatsku nu toku rata.
....on nezadovoljan a sto je narod nezadovoljan to nikog nije briga.Bitno je da ste vi nacionalisti zaposjeli fotelje i jedan drugom ugadate i djelite sta se ukrasti moze