Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijeli svijet osudi UZP a oni još uvjek sanjaju o herceg bosni ludi ste 100%.
"On je naglasio da je bila ispravna odluka tadašnjeg hrvatskog rukovodstva da je osnuju" A dobili ukupno 111 godina zatvora, pa kako je onda to ispravno Ljubiću?
Ma obican klosar... idi djeli HR sestru ti zaskocim.
nego šta vam bi s mijom brajkovićem, čojk pokupio milione i zbriso a ti klempo pričaj budalama o herceg bosni.
a gdje je onaj sto voli popit???
Ako je HB putokaz, koji je ubrzo nestao, odnosno bio zabranjen i osudjen na propast Ljubic propagira isto.Sto celnici iz bHrvatske zapocinju istu pricu, zna se zasto.Izbori su u pitanju kao i glasovi iz Herzegovine.Stara taktika na kojoj se mnogi lijepe ko muhe na govna.
Zbog davanje prostora sljedbeniku UZP-a urednika KLIX portala bi trebala biti procesuirana pred Sudom BIH. Da podsjetim da je projekat paradrzave Herceg-Bosne proglasen od strane Suda u Hagu kao UDRUZENI ZLOCINACKI PODUHVAT, koga kako vidimo podrzava i portal KLIX postajuci MEGAFON takvog zlocinackog poduhvata. Molim udruzenja zrtava agresije da podignu optuznicu protiv urednika KLIX portala ako im je imalo stalo do digniteta zrtava cetnicko-usatske agresije iz 1992.
Da e više realnosti i pameti, oba druga naroda bi trebali poduprijeti HB, jer bi u tom slučaju isključili svaki bojkot s bilo koje strane. Ustrajati na današnjem ustrojstvu BiH je ravno izdaji i rastakanju jedinstvene države. Očito je po komentarima da mnogi to ne vide i da im je najvažnije pakostiti i omalovažavati Hrvate. Ta jednostrana majorizacija neće osigurati ništa dobroga.
Zbog tog vaseg putokaza je covjek izvrsio samoubistvo pred milionima gledalaca tako sto je popio otrov.
Gledaj ti Gremlina, papka neopjevanog, cega se pametan stidi budala se ponosi... ko on bi sad zaratio sa bosnajcima i malo sa srbima radi reda ali imaju svezane peskire jer im je isti cilj Secesija BIH ... Ovoj zenlji i gradjanima trebaju normalni ljudi koji zele da zive i rade, a sa ovom pricom samo siromase i hercegovinu, jer su sa politikom Hdz bih i hr, odbili vecinu bosnjaka da kupuju robe i usluge hercegovaca i hrvatske, koji debili ... i nastavljaju sa tim dalje..
kako ovakva nakaza moze i hoditi ovom zemljom a kamoli zazivati fašistički pokret koji je međunarodna zajednica osudila kao takav
Loš ti taj temelj, mamu vam retardiranu oduvijek bila i bit će Bosna i Hercegovina država svih njenih građana, kome se ne sviđa put pod noge
MOZE I HB ALI NA TERITORIJI TKZ RS I NA TERITORIJI FEDERACIJE.. NISU HRVATI ZIVJELI SAMO U HERCEGOVINI.
PUTOKAZ JE NJEMACKA ZA SVE KOJI TRPIMO IZRABLJIVANJE I CIRKUS KOJI NAM UHLJEBI PRIREDZUJU VEC 25 GODINA
Kao prvo, ovoga covjek trebate napokon promatrati kao prijatelja i hrabrog ratnog kirurga koji je u opkoljenom Sarajevu nadljudskim naporima spasavao ljudske zivote 24/7 jer tada cete shvatiti da on voli BiH. Drugo, Herceg Bosna je 2 godine starija jer je osnovana 1991. kao prvi institucionalni okvir obrane u BiH protiv velikosrpske agresije. I trece, zar netko stvarno misli da Hrvati trebaju nijemo promatrati kako im netko uzurpira politicka prava, vrseci hegemoniju nad nama? Unormalimo se!
@Croatinho Pogledaj sve historiske karte pa ces vidjeti da na svakoj pise bosnia a ja nigdje ne vidim da pise herceg bosna pa mi smo hiljdama godina ovde to sto smo promjenili vjeru ne znaci da treba da napustimo svoju domovinu.
@Ado: Herceg Bosna = Bosna i Hercegovina... povijesni sinonimi koji se koriste oduvijek i nisu striktno ograniceni na ovaj ili onaj kolektivitet.
Laki je nerovozan
neko od ovih novinara ima fetis prema ovom covjeku, toliko nevazna figura i nebitno sta on misli i govori