Komentari (319)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice vam Komsic prestavnik dok je ziv. I nakon njega ce doci castan katolik koji voli svoju zemlju. Vi zlocinci mozete se slobodno kandidovat za presjednike mjesnih zajednica Grude i Ljubuski
Gorstak Ne moze biti dok je ziv, ovo mu je poslednji mandat, ali svejedno, uvijek ce biti Hrvata koji su za BIH i bas takve cemo i izabrati.Njegovi hrvatski istomisljenici ce biti zadovoljni a oni drugi nek crknu od muke.
Kada od zvanicnika Hrvatske cujemo da oni podrzavaju princip konstitutivnosti,to znaci da se protive pravosnaznoj presudi Evropskog suda za ljudska prava.Medzutim ova presuda kaze da konstitutivne narode treba UKINUTI.Implementiranje ove presude u BiH je uslov za ulaz u EU. BiH NE SMIJE VISE BITI TAOC TRI NARODA, VEC SLOBODNA DRZAVA SVIH NJENIH GRADZANA.
SimpleRed Bas si neki GRADZANIN.
iDI U PENZIJU MAJMUNE,KOJA SU TE BUDALE IZGLASALE.
Idemo napraviti referendum, kako će se tko zvati u BiH! Srbi i hrvati mogu biti samo bosanski pravoslavci i bosanski katolici, ili bošnjaci pravoslavci ili bošnjaci katolici, baš kako i historija kaže, a nikako srbi ili hrvati u BiH. To mogu biti samo oni koji su emigrirali iz Srb i Hrv. Idemo referendum o tome!!! Uinat ovom Boži Ljubiću, bosanskom tifusaru!
DOK SE GOD KANDIDAT HDZ-A PONASA PROTUUSTAVNO I TRAZI TRECI ENTITET OVO CE SE DESAVATI.KOJI GOD SE HRVAT KANDIDIRA A BORI SE ZA NEDJELJIVU I SUVERENU BIH BICE IZABRAN U PREDSJEDNISTVO DOK GOD OVA DRZAVA POSTOJI.
Tako je Božo radikalni Bošnjaci su se izborili za dva predstavnika, a ko je i kada zajebo ne znam!
Popis 2021 će pokazati pogubnost politike HDZ-a i Bože LJubića.
Kad je popis?
Bitno je da si ti kcerki obezbijedio divno radno mjesto, da radi za drzavu koju besrajno mrzite
push karu
Ne laj Božo iz daljine. Dođi u Sarajevo i u Parlamentu države koja, BiH, te plača pa izreci te tvoje fašistike stavove!
Da se više nikad ne desi Jasenovac, da se više nikad ne dese UZP-ovci, toga zla se treba čuvati i stalo podsjećati na sramnu povijest susjeda.
Da se više nikada ne desi agresija Hrvatske na BiH i UZP na Bošnjake. A Željko Komšić je Hrvat
Podjeli pa vladaj!
Pa Ljubić je najzaslužniji za Komšićev prvi uspjeh. Povukla Božu ambicija 2006 da bude umjesto Čovića, obojica se kandidovala, podijelili glasove i otvorila se prilika Komšiću da uđe u Predsjedništvo iako je osvojio manje glasova nego Nazif Gljiva 1990.
Koliko ja znam gospodin Komsic je Bosanac i Hercegovac Katolicke vjeroispovijesti.