Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti Lukezi iz Kuma 3.
Entitetski udar na drzavu 😂😂😂 ovaj poceo kao Cvijanovicka o entitetskom "reciprocitetu" onomad, ovim vlasima se samo treba grohotom smijati, kakve li gluposto ovaj valja u komsijskom saboru da?
Sramno je tih 5 stranaka nazivati "bošnjačke" kad se zna da su sve to poturice.. Mislim,stvarno nije fer.
Ima samo jedna Bosnjacka stranka, to je SDA, sve ostalo su izdajnici Isto tako ima samo jedna Hrvatska stranka, HDZ, ostali nisu Hrvati Ove ostale stranke su sve otpatci od originalnih autohtonih naroda, necistunci, deserteri, ljudi koji ne znaju ni ciji su ni kome pripadaju, zadnje smece.
Što ovaj kreten voli da kuha ....
Ljubic bi trebao isto stati pred ogledalo možda se prepozna kao i kolega mu Džaferović sve retardirani koje je delirijum tremens već prije rođenja udario.
Incestoidni isprdak
hodajuci leš
Jedi govna, idiote klempavi!
A ne zabrinjava to što ti glasaš u hr saboru na steti Bosne
Mamicu ti odvratnu Bozo Ljubicu bashnjacki katoliku!
Nisu to nikakve Bošnjačke stranke to su stranke koje su predložile zakon onakav kakav im poslati iz EU da predlože. Dakle poštovani gospodine Ljubici na pogrešnu adresu račun šalješ. Neka si ti nama živ i zdrav i veseo.
Je li ovo onaj što je u Hrvatskom Saboru glasao da se otme imovina BiH po Hrvatskoj?
UZP treba da iseli iz zemlje koju ne smatraju svojom.
Kako bih volio gledati kako ovog Ljubica neko dere u bulju sa šahovnicom
nisam derpe ali evo ja cu