Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto se nisi toliko borio za izmjene zakona prije 25 godina dok je još bilo Hrvata u BiH, sad kad Roma ima dva puta više, koji su manjina, sad bi mijenjo zakone
Valjda će doći vrijeme kada će neko poštovati odluke Ustavnog suda...
Božo stari ustaša!
pucanstvo iseljava, te je vrhusku mafijaškog hdza obuzela panika.
U Bodni ima vise Roma nego ovih kamenjara sto su takozvani?? hrvati a hoce izborni zakon kao manjina na to nemaju pravo
Koji je on faktor?Nebitan skroz nek ide kod Cicolinde i zahtjeva gluposti!
Evo imate "svog" Hrvata na celu BiH to jest clana predsjednistva BiH, recite molim vas koji boljitak ste dozivjeli u ovom preiodu, a koje nazadovanje u preiodu dok je na Covicevom mjestu bio "krivi" Hrvat Komsic....?
Ljubicu,jade, ne biraju vama Bosnjaci predstavnike zato sto to vole, nego zato sto moraju.Onog momenta kada vasa politika bude okrenuta BiH,a ne Hrvatskoj, nece vas smatrati opasnoscu za BiH i uvažavace vas.Do vas je, nije do Bosnjaka
stara politika.
ovaj smrad i od Dodika mi je odvratniji , ali zaista.
Imaju, imaju
Hajde mi prvo da na sljedecim izborima skinemo sve vas kriminalce iz HDZ-a i drugih nacionalnih stranaka, da fino odgovarate krivicno za svoj kriminal prije nego sto odete u penzije, pa cemo onda govoriti o promjeni Izbornog zakona!
Jozo glupic poceo ublazavati izjave, vidio da mu Dodikova retorika ne pali :)))
Čitam komentare i uglavnom su svi usmjereni protiv Ljubića, proznajem ni meni nije drag. Međutim malo tko se osrvrće na temeljno pitanje, imaju li Hrvati pravo birati svoje predstavnike u organima vlasti BiH, Ili će im to raditi Bošnjaci.
Koje predstavnike? Pa kompletan vrh HDZ-a BiH je za zatvora!
Imaju li amerikanci svih etničkih skupina pravo birati svog crnog, bijelog, žutog predsjednika???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Božo, jedi govna.
zasto su ovi ADZovci ovako ljigavi......neka mi pofafaju kurcinu
Bozo ljubic: Bez promjene izbornog zakona mi se ne mozemo neometano baviti kriminalom...