Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je rekao ovo:"Znamo da su vase porodice zasluzile vise" i tacno je tako,ti ljudi su zasluzili puno vise,da ih se bar svi ostali koji su trebali da ih se sjete kao vi,to bi bilo puno bolje,ako nista bar ih svi nisu zaboravili.Nek' vam je Sretan Bozic,da ga provedete u miru i steci sa svojim najblizima❤️
Ovo je dokaz multikulturalnosti naseg najljepseg Sarajeva, ovo je dokaz da se svi drugi trebaju ugledati na prave vrijednosti naroda BiH.
Upravo, mnogi namjerno pokusavaju da nas drugacije prikazu i iskrive sliku u svijetu o BiH.
Šta ćeš bolan ti Ajandžiću iz Rogatice u Sarajevu
Oni zasluzuju i puno vise, borili su se za ovu drzavu i svoje zivote dali. Ali ovaj praznik je praznik srece, ljubavi i lijepo je sjetiti se nekoga, pokazati im da nisu zaboravljeni u vrijeme svojim praznika. Vjerujem da im to puno znaci i lijepo je znati da se nastoji njegovati multikulturalnost.
Bravo, drago mi je sto se radi na ovome, sto se nastoji postovati svaka vjera i sto se neko sjetio porodica poginulih boraca.
Nije bitan iznos pomoci, koliko je bitno da se neko sjetio ovih ljudi. Ipak smo mi svi isti pred Bogom i neovisno na vjersku pripadnost smo se borili za jedno, ovu drzavu.
Moram priznati da je ovo što je načelnik rekao pravo lijepo sročeno i, što je najvažnije, tačno :) Bravo za ovo i ovaj gest!
Kako je lijepo kada se pomaže našim borcima i njihovim porodicama, bez obzira na vjeru, jer hvala svima koji su pomogli odbraniti ovu zemlju. I cestit Bozis svima koji slave :)
Ovo je pravo lijepa vijest i sve što je načelnik rekao je u potpunosti u pravu. Zaslužuju oni puno, ali je za svaku pohvalu kada ih sjeti i pomogne im se na bilo koji način.
Nadam se da ce i drugi voditi brigu o porodicama poginulih,na ovaj ili neki drugi nacin.
Ovo je pravi primjer patriotizma.. bez obzira na vjeru, vole i cuvaju Bosnu, zato sada Bosna mora i treba cuvati njih.. svaka cast Opcini Centar
Ove porodice zasluzuju sve najbolje !!! Svaka cast Opstini sto to cijeni.
Jako lijep znak paznje koji potvrdjuje da porodice branitelja nisu zaboravljene.
Lijep gest Opcine za porodice branitelja.
Mali znak paznje za ove porodice. Znaci kad vas se neko sjeti.
Mali znak paznje za ove porodice. Znaci kad vas se neko sjeti.