Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako lijep objekat,sam sam se uvjerio.Sve besplatno i jako dobro sto ste zaposlili cuvare da nasa draga stoka ne polomi sve👍🏻👍🏻👍🏻
Nadam se da ono nije stajaca voda da se zabe skupljaju🐢🐢🐢🦎🦎
Super sto je besplatno, one terme me ogulise!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mozete ga mrziti, ne voljeti....ali se nacelniku se za njegov posao nacelnika nema sta reci, osim rijeci hvale. Brao majstore. Zaista cini novi grad boljim mjestom.
450,000 za park??? Zar nema nista prece u opcini? Sto nije koju fasadu okrecio da alpasino ne izgleda ko da je jucer rat atao.
@fast boy Svaki grad ima svoj ghetto, nek Alipašino bude taj dio grada
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast za ovo... nemojte stati na ovome... nego proširite taj prostor sa još sadržaja - Sarajevo nema ovakva mjesta i bravo za ovo !!!
pola miliona za ovo? pa gdje je basta ovdje?
https://www.youtube.com/watch?v=vcZbVvfArkU
SDA graditelji a ostali pričaju šuplje priče!
Obzirom na situaciju s vodom u Sarajevu, vrlo lako može postati i kupalište, ili vešeraj.
nemaju vode kako treba a hoce baštu
odakle im ovolika voda u sarajevu???
Svaka cast za ono sto se radi u centru Safet Zajko, ali je malo pretenciozno ovakakv objekat zvati botanicka basta. A mozda i jeste samo se biljke slabo vide.
Vjerovatno čeka da šta nikne malo.
čeka će još pola godine dok krene predizborna
Ovdje da me guze macori
eh, baš je morao umrijeti i pokvariti sve.... nimalo obzira
cak ima i vode.. prava atrakcija za sarajlije
elćo nema jare moj skroz si me odbacio od sebe....samo mi ostalo pusto radovanje i tvoje obecanje trebas mi se dat da te probijem
Super, bas su dobro ovo napravili. Svaka cast.