Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za \"moke\"!! pa dobro jaran znades li ti sta je izvorni islam i kakve veze vehabije imaju sa izvornim islamom? dabogda ti u kuci bile vehabije a normalnim gradjanima tvoja verzija vehabijkog islama netrebaju! Slazem se da je tihi bolji od alije ali se nikako ne slazem da je mirnes \"dobar\" kako moze mirnes biti dobar nekome ko priziva vehabizam u BiH!Ili je mirnes vehabija ili ti podrzavas vehabizam zato sto ti nisi svjestan sta vehabije donose sa sobom a vjerujem da i ti sam zelis jednu normalnu drzavu bez kokardi ,\"U\" i vehabija ili zelis sve troje od ovog ako neznas sta znaci ovo :U\" onda se sjeti Mate Bobana!! Zivjela slobodna demokratska Bosna i Hercegovina!! HASAN IBRAKIC \"AL ASAD\" IRAK!!
dobar je mirnes al nemoze protiv alijica nazalost svi smo taoci te pogresne politike al jebiga tihi je sad dobar kakvi je aljo bio priglup i neosvijesten sad je najbolje vehabijama dat vlast da nam pokazu izvorni a ne ovaj alijin islam
Mirnese ti si SAMPION manipulacije, idi lijeci se covjece.
Mirnese, malko si odlutao a veza sa kriminalcem Farukom Balijagicem ti je najveci grijeh!!!Steta, imao si veliku priliku da budes nesto u bosnjaka ali si zaboravio na temelje bosnjaka a to je Islam i IZ BIH, Alija Izetbegovic!!!To se ne smije dirati jer to pravim bosnjacima tece kroz zile!!!
dje ti je tokic?