Nisu dali doprinos istrazi
0
Bošnjak: Ponovo saslušati navijače Slavije
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upalile se baklje papcima u kombiju (nestrucno rukovanje, navikli samo sa haubicama raditi), svi utekli samo vozac probao gasiti i sprzio se, pa sad hoce kasko.
Krivousti djenral srpskog reiha, eto sta je bio F.T . i bas si me nasmijao tvojim komentarem Prezime Bosnjak, nosi jedan katolik Bosanac, trebao bi se ponositi time ! U svakom slucaju svak ne moze biti cistokrvni Bosnjak, hehehehe, pravi su cestiti, zato su ih pokusali hriscani iskorjeniti, tj, 11 genocida nad Bosnjacima - Bogumilima !
Ljudi moji ovo sve smrdi na laz, mislim da su se oni izmedju se potukli i zapalili kombi, jer evo dokaz da niko od njih ne svjedoci osim ovog sto je pretucen, sto je moguce da je sve izmislio kako bi mozda naplatio taj kombi ili ko zna zbog cega su se potukli, ovo treba sipa da istrazi, jer cini se da je ovo velika laz i manipulacija.
Da nijesi to pročitao u knjizi velikog vam vođe,Krivoustog,što mu prepisaše đeneralski čin,u doktursku titulu,ni više ni manje nego Dr.povijesti,inače poznat pod F.T. knjižica gluposti se inače zove...zablude povijestne zbilje....bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hmmmmmmmmm. Meni sve ovo izgleda jako naivno. Ako su jednom autu razbili šajbu pa valjda je bilo komadića stakla po cesti.
Prezime Bošnjak uglavnom nose katolici što govori da je BiH uvijek bila katolička zemlja. Sve do dolaska okupatora čiji isprdci su sebe preko noći počeli zvati Bošnjacima. Nigdje veze.
Sadkistanska posla.
Bosnjak?Jel to pokatoliceni BOSNJO koji igra \"Hrvata\"!??