Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ne smeta vam kad Hanka i Halid za honorar pjevaju u istoj emisiji?
Ma je3em i Hanku i Halida i Kolindu...evo gurac vama gdzo Kolinda od Visa pa do vasih sisa...
@ProdajemKrmad Njihovo godtovanje ne vrijeđa nikoga, Kolinda ovdje bezobrazno prisvaja Hrvatskoj teritorije BiH. Šta misliš da mi kažemo da slavi cijela Bosna, Od Tuzle do Dubrovnika i od Goražda do Osijeka, ha? Ti se ne bi ljutio?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lijepom našom je samo naziv emisije,a zapravo se bavi kulturom i običajima područja u kojima žive Hrvati. Gostovali su i u Srbiji,a mislim da je jedna emisija snimana i u Australiji kod tamošnjih Hrvata
ma šta intelektualci znaju o zavičaju.često gledam emisiju i čini mi se vrlo neutralna sadržaja a tu su i Nedzad Salkovic, Hanka i Halid.
Samo jedan covjek zna kako skresati ovoj pokatolicenoj vlainji Kolindi Kitarevic, ranije Kurcubic. Gospodin Zeljko Komsic, Zlatni ljiljan, penicillin za kamenjarske i sumske srbe, i njihove gazde iz Beograda i Zagreba. Zivio nam ljljane nas, dozivotni predsjednice kamenjarskih srba.
Koliko samo mržnje i islamofasizma u naših "dragih" susjeda mošnjaka
Ma ona je obicna glupaca, nije daleko od one glupace Ave stobdvije ciste nezna progovoriti.
A ne smeta vam kad Turčin Erdogan dođe u Zetru i pravi predizborni skup za Turske izbore ,to je ok?
Kakvo vijece u RH?
Kolinda je Tuđmanova škola ne znam šta vas čudi
OK. Nije rat poceo i trajao bez razloga. I dalje oni imaju iste zelje, kao i srbi. Medjutim problem je sto nasi politicari ne rade nista da bi zastitili granice drzave Bosne i Hercegovine. Nema reakcija, a i ako ih ima onda je to neki intervju za tv i to je to.
@marcelo Problem je što nemaju ‘oni’ želje za ‘tuđom’ teritorijom, nego i oni, a i stanovnici BiH imaju iste želje. Te želje ne dijele samo oni koji žive u 23,7% rezervatu, iako prema tom njihovom teritoriju nitko nema nikakve želje. Kada neka zemlja želi tuđi teritorij to je problem samo po sebi, ali kada i narod koji obitavan o području želi toj državi, onda je samo pitanje vremena kada će se to desiti, kao što nas je povijest puno puta naučila.
nekad imam osjećaj da se bošnjak najmanje pita za BejHa odnosno da se uopce ne pita...
ako niste znali ta emisija je snimana i u sred Sarajeva pa nikom nista..nece oni prisvajat teritoriju druge drzave snimajuci emisije,imaju druga sredstva za to i o tome treba pricati
Samo jedan covjek zna kako skresati ovoj pokatolicenoj vlainji Kolindi Kitarevic, ranije Kurcubic. Gospodin Zeljko Komsic, Zlatni ljiljan, penicillin za kamenjarske i sumske srbe, i njihove gazde iz Beograda i Zagreba. Zivio nam ljljane nas, dozivotni predsjednice kamenjarskih srba.
nemojte kolindu. Ona je majka.lloool.
Najbolje da pitate ljude na Kupresu smeta li im. Čuj Bošnjačko nacionalno vijeće 😂😂😂😂👍🏻
Sreca da ovi duduci iz ministarstva i predsjednistva nisu nikada culi za ''prosvjednu notu''.
Kolinda - fatalna plavusa! Kolatelarna steta za Hrvatsku!
da li primjecujete ... U gluposti je snaga..!
Zabranit ulaz u Bosnu