Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Osim toga, nerješena su pitanja angažmana Bošnjaka u nastavnom procesu, PA DANAS, OD 38 UPOSLENIH, SAMO JEDNA UCITELJICA BOSNJAKINJA RADI SA DJECOM." I mi bi neki mir u drzavi! Pa zar je vazno to sto je nastavnik Srbin i li Hrvat, a ne Bosnjak, vazno je samo da oni uce djecu i da su normalni, da nisu nacionalisti! I ovi moji sunarodnjaci puno s***!!
do kad ce poturadija da laze i manipulise... necete da idete u skolu, nemojte, niko vas ne tjera.. budite i ostanite nepismena stoka..
aj donekle su upravu, neskolovan=stoka, al aj ti meni objasni gdje je logika kad srbin zavrsi i tri fakulteta opet stoka???? nista mi nije jasno?
U sred Sarajeva postoji katolički školski centar u kojem dijeca uče po programu prilagođenom željama njihovih roditelja, razvozi ih nekoliko kombi vozila i sve funkcioniše. Zar tako nešto nije moguće napraviti u Srebrenici i Konjević polju Zar je ipak crkva jača i organizovanija od države
jest i uvjek je bila, svaka im cast
Tragac@ Sto je zalosno, sto je najveci broj te djece potjece iz bosnjackih kuca... drugo, ti da znas koliki je budjet Vatikana izdvojen za misionarstvo... to najbolje znaju muslimani africkih zemlja, Indonezije itd... ovi iz "gradjanskog" Crvenog Krsta znaju o cemu govorim...
Raspad sistema...trula drzava trulo sve....
Hjoj drzave i govana
Ma lazu,samo traze izgovore,udaju se i zene sa 14 godina kao pravi talibani,pa im sad i skola smeta... :DDDDD
In your dreams!!! :)
Petre, ti si prava nacistička zadojenja svinja. Jesi li iti šta priklo u prošlom ratu, silovo ili protjero kad tako pričaš. FUJ! I kaže časni srpski narod. Bože me sačuvaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)