Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi nešto lažirali? Ma daaaaj ne ebite...
dok mi o tome raspravljama Dodik ide po svome, treba ga streljati
Muslimani imaju podatke, znači priznaju referendum.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lažiraju historiju a da ne lažiraju ovu anketu
Pojam "broj izlaznosti" ne znači ništa. Pojam "izlaznost" sam po sebi označava broj osoba koje su pristupile nekom glasanju. E svašta, broj izlasnosti ???
Ja i? Koga zabolje mUdo koliko ih je izashlo. ONI SU ODRZALI REFERENDUM I NIKO IH NIJE SPRJECIO MAJMUNI JEDNI POLITICKI..I STOKO JEDNA BOSANSKA KOJA NAS VODI.
Neznam dali he to vise vazno pomena kad se unaprijed ishod znao.Ako im zafali glasova u genocidki oni ce navuci preko Drine.Sve su u stanju navuci sem para koliko Dudko i bratija mogu da spiskaju
Jebote sta je srbalja na Klixu!!!!
lažirano je samo jedno tzv. booošnjociiii... Oni ne postoje. Postoje samo poturice, najlošije od srpskog roda.
ti si se zezno,postoje jedino bosnjaci ,a srbi i hrvati su izmisljotina u BiH !
U Bosni je sve lazirano.
Kanton Sarajevo uplati više poreza državi nego cijeli entitet RS.
prebaci adrese javnih preduzeća u livanjski kanton pa će onda livanjski kanton uplaćivati najveću cifru poreza u zemlji.
Srbi su nastali na lazima, laz je u samom bicu Smrdina
Cestitam narodu u RS-u sto je procito ovu mafijasku elitu i nije nasjeo na predizborni referendum Dodika i politicku kampanju koju je finansiro iz budzeta svih gradjana RS-a. Nakon ovoga kriminalac sa svojom bandom treba da se hapsi, a nadam se i da cemo na izborima kazniti ovu stoku koja nam unisti drustvo kako u FBiH tako i u RS. Znam da u RS ima dovoljno pametnih glava, kao i u FBiH. Vrijeme stoke je proslo.
Kao i cijela Svrbsk istorija :)) nis novo ... idemo dalje :)
Zar da bosanski pravoslavci nešto lažiraju? Ma daj zvuči kao naučna fantastika.
Ako je nekoga zanimalo koliko je ljudi izašlo, trebao je poslati posmatrače. Ako ga ne zanima, onda treba da ćuti i istraje u nezainteresovanosti. Ovako se samo blamira. Kao, uostalom i Mile, kad čas kaže da ne priznaje uSud, a onda se opovrgne tako što preda neku žalbu istom sudu.
Ne glupirajte se hajvani i marvo mazlumska! Što vas interesira vlaška i krmska hujdurma? Jestel bojkotirali il niste, dženabeti jedni??? Nek su slagali sve do jednog glasaća vaše nije da komentirate ono što genocidaßi protuustavno čine! I točka! Jadna bosna savama nepismenijem i mahnitim!
Treba referendum organizovati da glasamo da li su Srbi lazirali cifre. Ja sam za