Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedan dokaz da su muslimani nesposobni bilo šta da uradi sami a da nema nekoga sa strane da ga podržava.Jadnooooooooooooooooo...
srbiji dati cijelu republiku srpsku a federaciju podjelit 70% Hrvatima a 30% muslimanima,muslimanima jos rec da su dobili 80% jer su losi u racunici i bujrum BIH4EVER!
Pipo, Alaha ti, jel se ti to zalazes za neki SMRCKAJUCI DZIHAD ?
Bosnjaci strane sudije moraju ostat u nasoj drzavi sve dok genocidna tvorevina postoji jer znate dobro da genocidasi iz genocidne tvorevine nepriznavaju SUD BIH vec pljuju po svemo sto je Bosanskohercegovacko! PAZITE i ne pristanite po nikakvu cijenu da odu strani tuzioci i sudije dok genocidna tvorevina postoji! Plasi se fasista i lopov s laktasa da ga uskoro neuhapse pa zato gleda na svak moguc nacin da istjera strane sudije i tuzioce,cuva svoju poziciju i pljacku ko i pojedini domaci politicari! BiH4EVER!