Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iz trezora na poljine, pođahkad po pamet do stambola i to je to... nismo drugačije ni mislili da će bit
@gurabija78 kako nije??? Jel gospodin iz SBB_a prisutan? Koga on inace predstavlja :)
gurabija trebo si ti otići sa fašistima iz srbije i hrvatske,iz tvog izlaganja se vidi to ili si balija dupeuvlakač,a može biti i da si trofazni provokator.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bošnjački politički vrh je ignorisao i napad na Ravno 1991. godine i ja kao Bošnjak moram samo izraziti žaljenje za takvim stavovima. Ravno je u Bosni i Hercegovini kao što je i mostarski sajam u Mostaru, a što je opet u Bosni i Hercegovini.
Ne znam što je bjelokosoj izdajničkoj bitangi i fašisti dragančetu žao što eto nema Bošnjačkih političara na tom vajnom sajmu Mostarskom,a u stvari još jednom javnom fašističkom skupu mrzitelja Bosne i posebno Bošnjaka,pa poslo je Bake fahricu šćepića na traktoru da poselami taj skup zlikovaca i bagre najgore vrste,jedino da mu motor nije prokuho uz Ivan,ali dolazi Šćepo garant.
u herceg bosni ne priznaju muslimanske putovnice
zašto su se muslimani naljutili pa nisu došli
Ovi muslimani totalno nedrustveni hahahahahaha
Bosnjacki politicki vrh ima tradiciju ignorisanja Mostara i Hercegovine jos od 1992.
Za Bakira Mostar nije u BiH
Hriscanska braca se moraju sirom Evrope udruziti,proslost ostaviti i gurati napred,a to rade upravo
A KAKVO JE TO SELJACKO OKUPLJANJE U MOSTARU. SKUPILI SE SVE GORI OD GORIH I GENOCIDASI I UZP.
Vidiš koliko je Čović velik! Kaže da mu je žao da nema SDA uhljupa, a oni vazda kontra njega!
Boli vas kara....ima Sarajevski sajam napraviti i Tursku kao zemlju partnera!
Haha koda je netko željan baliluka na sajmu
Čoviću nećemo ti nikada haliliti 9. januar 2019. Secesionistička i fašistička politika koju vodiš protiv Bosne i Hercegovine brutalno će osujetiti tvoje političke ambicije. InshAllah!!
Cuj "bosnjacki politički vrh" i onda ne navedu komšića....stidi se novinaru.... A što se toga tiče koga nema bez njega se može,važno je da je predsjednik BiH tu
U SDA su kriminalci, to nisu Bošnjaci!
A ko kaze da je ovo Bosnjacki vrh, legitimni? Za mene nisu