Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda bi se sa ovim moglo potvrditi ona stare da Bošnjaci ili muslmani (vjerski gledano) vole djecu dok ovi drugi (posebno je to na zapadu) izraženo vole paščinja, mačke i trošenje samo na sebe.
@Igor Moj igore, neobrazovani majmune, prirodni natalitet i mortalitet nemaju nikakve veze sa zaostalaoscu. Po tvojoj logici Kinezi su najzaostaliji jer imaju najveci prirodni prirastaj. Nije ti logika najjaca strana moj tupane.
bil hajr
Ja imam troje djece i psa, super se slazu, vi sto mrzite zivotinje i to ovdje komentirate, sikter u Pakistan, ovo je BOSNA!
Tipicno za nerazvijene zemlje treceg svijeta.
BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU!
praviti sto losiju situaciju da se mrzitelji Bosne sto prije isele u \"razvijeni\" zagreb-beograd
posaljite nam vl.ah.inja da ih oplodimo i dignemo vam malo prosjek
dragi Bane prodji malo po malim gradovima i vidjeces pustinju...nebitno ko je vecina u tim gradovima svaki dan je manje stanovnika BiH ce za 20 god biti zemlja sa 60% manje stanovnistva i neka će nadam se da ni moja porodica nece biti tu, totalno luda zemlja i bolesno okruzenje, zao mi je naroda koji to nije zasluzio...ljudi su dobri ali prilike u zemlji su sve gore i gore
Braco Bosanci :muslimani i katolici, Konacno nakon 547 godina nam se priblizava dan kada cemo opet stvoriti Bosnu za Bosance kakva je nekada bila. U roku od 10 godina cemo ciniti preko 60% stanovnistva BiH a u roku od 20 godina cak i vise of 67%. Sto znaci da cemo imati kad tad nacionalnu drzavu Bosanaca! Hrvatski i Srpski kantoni su u minusu jer se njihova omladina seli iz BiH i ide ka Srbiji i Hrvatskoj.
eto ko da je bitno kojih se vise radja kad svi gledaju kako da sto prije pobjegnu iz ludila.....svi imamo iste probleme, sve zivimo u istom sr... tamo gdje smo svi stranci lakse cemo se razumjeti i bolje se slagati, HAJMO BJEZAT, LAĐE TONU TO JE TO
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Nevaljaju vam k.ite k.u.r.cu....
Taman kad neko prevagne, pojaviće se COWBOYS i izazvati PRIRODNU KATASTROFU. A onda: Ha nevalja, ha opet...
et levati jos malo pa ste sami sebe istrijebili!! MAJORIZACIJA a is levati!!
OVO VRIJEDI ZA--- MUJU --- UMNOG DEGENERIKA
Koliko je meni poznato, suga,stakori ,korov, i gnjide su vazda u expanziji. A za sve gore navedeno zapad za tu neman ima pesticide.