Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista novo,bilo bi cudo da su se usaglasili.
Nisu Hrvatski predtsvanici protiv revizije nego su predstavnici Hercegovackih Katolika protiv revizije jer su 90% svi uvedeni poslije 2004 godine na osnovu laznih izjava i papira u to pravo i sad bi na sve nacine da to zadrze jer na osnovu tog prava primaju daleko vece novce iz Hrvatske a ako se izvedu iz prava u BiH onda gube to pravo iz Hrvatske. Ja licno sam gledao neke spiskove i nisam mogao vjerovati ko se sve nalazi na tim spiskovima. Licno poznajem jednu osobu iz Citluka koja je provela cijeli rat u Stuttgartu kao izbjeglica gdje je dosao sa 15 godina 92 godine a sad prima invalidninu i vodi se kao RVI 80% hahahahahaha, smijesno jadno i zalosno a takvih je 90% u ove 4 opcine.
Nije mi jasno šta ima da se dogovaraju, pravi borci se ne boje nikakve revizije, naprotiv, podržavaju je. Ne znam šta bih rekao nego dabogda crk'o svako ko prima novac na račun istinskih boraca, a i oni koji to podržavaju!
A kad su se uspjeli nesto dogovoriti..ja bas ne mogu da se sjetim,osim stvari koje odgovraju i jednima i drugima i na osnovu kojih moga da napune djepove..
Sto su se prepali revizije ovi sto su kupili svoje statuse branitelja,RVI..Vrijeme je da se stane u kraj lopovluku, korupciji...Dosli smo na samo dno,zemlja nam propada...
Nekome smeta revizija! I to onima koji su davali lažna uvjerenja i poturali lažne borce i invalide, ovim su još jednom pokazali lice.
Ko ce sa ovim kurvatinima zajednicku naci kad su izdali sebe i porijeklo. Do juce su bili Bosnjaci katolici, sad su samo ideologija hrvatske...
tko će s vama tzv bošnjacima naći zajedničku, kad ste izdali svoj narod,vjeru i križ časni. Do jučer ni sami ne znate što ste bili, ali danas ste veći muslimani od uygurskih plemena iz kazakhstana,jer vam je tako alija rekao.
@BosnaRepublika Znamo mi,koji smo bili maltretirani i obespravljeni,prošli put od Srba,Hrvata,Cvieća,Poturčenjaka...i uspjeli vratiti pravo nam ime...Bošnjak...pa ko voli neka izvoli...ne treba se više dokazivati,da smo to što jesmo...šta drugi misle o nama,to je najmanje važno...Bošnjak iz Bosne,jezik bosanski,vjeroispovjest privatna stvar...Eh sad.što se neki slomiše,da od Mostara naprave Zagreb,ja jim tu ne mogu pomoći...Mostar je avlija unutar Bosne,ne ćine ga hrvatskim nit križevi okolo nit bajraci crveno-bijelih kockica...čunu stavit na mjesto,kao Albanci i završiti posao,druge nema....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li ova rijec "Bošnjački" i prije postojala ili je izmisljena ovih zadnjih godina? Ja samo znam za Bosnu, ne za Bošnju.. hmmm
Postojala je ! Prije i srba i hrvata....
a sta je Bosanac?
PRIKAŽI ODGOVORE (27)