Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove poturcene srbe kao neko pota nesto uRS.
stalno neki veto. Malo se relaksirati.
Ja sam prisiljen da napuckam Trumpha i Erdogana va njiha.
Jednom rječju panika ! Zašto bi se neko bojao bilo kakvog suda ,bilo kakve revizije i tome sl. ukoliko mu je savjest čista???
@jaba cuj panika . Nije sinko panika nego ljutnja i negodovanje. Zato sto ti koji sude su bagra veca od vas. Zna se kakva je njihova pravda. Poznata je svuda po svijetu
@zagondzija Eto vidiš, čemu ljutnja? Slažem se da je bagra u sudu, bagra je i u UN-u, jer da nije , ne bi dozvolili genocid i ne bi se natezali oko toga ko je kriv za genocid zar ne?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@mirkas. Mislim razum je da je činjenica da je Genocidom to dobilo se.A presude stoje.Zar nije normalno da srbi uz bosnu źive umjesto da negiraju godinama i srbiju za genocid ko fol śtite.Nekontam zaśto iz srbije mnogi kaźu da bolje rs se nemijeśa i nebrani ih..ZAŚTO?
Kako vas Srbe (pardon, SRBENDE) nije stid da se bavite ovom tematikom uopšte! Pa VI STE VEĆ OSUĐENI ZA GENOCID I TAČKA! Dosta više vaše podbadačke kulture! Nema pravo ni Mladen Ivanić nikakvog glasa po ovom pitanju jer je u ovom predmetu zvanični predstavnik DŽELATA!
Ja se pitam jel nekad pomisle ovi ljudi da lažu sami sebe. Ono prvi predsjednik RS osuđen za genocid, šta glumite vi? Dokle planirate djecu svoju lagati?
Pa dobro to znam,i znam da se boje ako Majka osuđena bude da nema ni RS jer na genocidu je stvorena.Ali koji ima efekat da u manjem entitetu razglabaju kad se njih to netiče..valjda su zaboravili da je i manji entitet u Bosni i Hercegovini..
Sve kontam, ali nikad uvezu ćega manji entitet se brine o srbiji..
Bosancero1,pa tesko je to tebi skontati. Ako treba pomoc da skontas,javi se.