Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentar...(ne odgovor jer ni ja ne znam) na pitanje sta lavovi predstavljaju: po mome misljenju Srbi su narod koji jos uvijek zivi u historiji i koji su uvijek prikazivali sebe onakvim kako oni zele, ali samo u knjigama...dok stvarnost je puno drugacija. Ovi lavovi su samo njihova zelja, ali ne i realnost. Takodjer, donekle bi mogla biti prijetnja...jer u agresiji 1992-1995 su proglaseni vukovima a Bosnjaci ovcama, ocito sada zele da nas i vise zastrase...lav je ipak lav!!!
Pa vi u Bosni ste stvarno ludi, dok vas ovi is \"RS\" karaju u zdrav mozak vi samo cutite. Daj da vas i mi is ostalih zemalja balkana pomalo mrdamo kad vec tako lako dajete. Joj budala, imate zemlju u zemlji. Ali izgleda kako ste krenuli i nista ne radite protiv ovih u \"RS\" bicete dve zemlje uskoro.
Boze sacuvaj, bolje bi bilo da nisu ni mjenjali ono sto su imali kad je ovo isto kao i ono proslo, uff. Vazno je da su nabili krunu, a ni traga ni glasa od kralja, jos na to sve izdade drzavu i pobjeze u svijet, lol Cude me Hrvati da se ni oni nisu pobunili, ili mozda jesu al ih niko ne pominje?
Pa nije ni cudo sto lice na cigare, Dodik dobro kotira u svijetu sverca cigaretama. Kakav premijer takav i grb.
ovo izgleda ko sa one mostarske drine ovo slavovim, ma daj presmješni su
p.s. grb je stvarno nakaradan
moze jedno pitanje,,,moze biti da je glupo i da je sramota sto ne znam, ali sta zapravo predstavljaju ti lavovi i citav taj grb (bilo ovaj bilo prosli).sta mu je znacenje..sem sto eto obiljezava RS...i sto se bosnjaci bune na to? mislim sta su sporni elementi? il bar najsporniji?
divi lavova? jel i himna pocinje ko i MGM filmovi, sa RRROOAAARRR... kakve budale...
pa nismo u srednjem vijeku, ali nece ovo dugo trajati,,,,,,,,
Pa koko nasa drzava,njeni politicari i svi drzavljani Bosne i Hercegovine mogu jos tolerisati i trpjet ovakve maskarade,ponizenja i cinicno vrijedjanje svoje drzave.Jedna vjestacka \"republika\",svojim ratnim zlocincima puna i genocodnim etnickim cistenjem cisto nacisticko-fasisticka tvorevina,krvi puna i mrznje,a sad jos grb i himna? Dokle ce muslimani i svi Bosanci i Hercegovci trpet ova cinicna gazenja i podcjenjivanje u svojoj drzavi??? Sta cekaju svi politicari u Bosni i Hercegovini da zabrane i zatraze svim slijepim fasistima i nacistima da prestanu pljuvat po nasoj drzavi i ako treba podnijet tuzbu protiv genicidnih terorista sto hoce da dijele jednu drzavu koja je priznata legalno od svih internacionalnih ustava. Narode probudite se vi od ovih bijednih politicara nema sta ocekivat vec IZDAJU i PRODANE DUSE!
Bozeme sacuvaj sta je ovo??? KAkvi su ovo lavovi?? Jesu li oni norlamni uRS?? A isto tako predstvaljati dva naroda lavovima mislim da je malo iritirajuce. Zar nemogu nesto normalno napraviti u ovoj drzavi??