Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Po tom zakonu rade vlasti u FBiH, tako da tu nismo mogli naći ništa". Sve rečeno. Prvo da pometemo svoje?
nasa je i rs, ne samo fbih. Koliko znam to je sve drzava Bosna i Hercegovina. entiteti su samo uredjenje nase drzave. Nemojte nasjedati da te stvari, "nasa fbih" i "njihova rs".
Kako ces pomesti kad kradu izbore? Jos nadju ove glupe botove, pa ih brane ovdje. Ne znas ko se vise sramoti.
Prodali smo RS
RS je prodan davno. Ovaj glupan stvarno misli da je Denis donio zakon o prebivalistu? Kakav glupi SDA bot. Znas li koja je tijeka to sve proslo, ko je inicirao? Sta se nalazi u njemu? Ne mozes to glupom SDA botu objasniti.
Bakiru je bitno da sud donese neku odluku ukorist njega i njegove stranke. A to sto to na terenu nema nikakvog efekta, to manje vise. Bitno je uzet glasove na izborima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Највећи дио објеката је у приватном власништву и припада избјегличкој популацији. Какве се овде лажи шире.
Na kraju je Bošnjacima više bitno da nije SDA na vlasti nego što nam RS ruši državu. Logika bošnje....
Pa što se Bošnjaci ne vratiše na svoja ognjišta, nego se svezali Sarajeva ko pijan plota, sad nato da udari na Sarajevo ne bi ih mogao izbaciti iz njega. E da su se vratili, mogli su biti veći dio skupštine rs i diktirati stvari, ovako ššššššš!!!
Glasali ste za njih. Sad uzivajte.
velike se stvari desavaju
Bošnjo se proda za 10 hurmi i 20 maraka..Bošnjo je pogan
Imamo mi trojku koja je opsjednuta samo Sarajevom i koja pljuje po svemu drugom, zato i jesmo tu gdje smo.
Treba da se otcijepe i RS i hrvati, iz razloga što se glupi bošnjo ne bori za svoje već mu lijepo u Sarajevu i ne pomišlja da se vraća na ognjište. Idi paša glasaj za promjene gore, lahko je palamuditi iz Sarajava i iz dijaspore..
Dajte i nama besplatne gradjevinske za objekte izgradjene do nekog momenta onda!!!! Zahtjevamo to!
Bosnjaci ?ma to vi o sda stranci,nisu svi tamo po automanizmu
Hiljade duluma zemlje otete agrarnim reformama i date kmetovima da prave kuće i tu nije ništa sporno???
Хајде, немој се губити, у Босни је то каснило минимално 100 година. Шта је требало остати феудално друштво.
@juznjak mislio sam na podanike vladajućih stranaka. Oteta zemlja postala državna a sad tu državnu podijelili jadovima koji će glasati za njih. Zato ih zovem kmetovima. Mislim da to nije u redu niti je u redu dozvoliti da se prave stotine hiljada kuća bez građevinske dozvole.
Ako SDA potegne to pitanje, onda ovi njihA pitaju a gdje vi smjestite podrinjce?? Kome , gdje i koliko je u rederaciji odradjeno legalizacija...Pogledajmo samo Sarajevo, da ne idemo dalje....😎🤬
Pa da inace bi u mostaru morali srusiti opine i 70% objekata na istocnoj strani sto su podjelili drzavno zemljiste skoro do pola fortice i ako je na tom podrucju vazda bila zabrana gradnje radi klizista
Dva entiteta, jedna država: Bosna i Hercegovina
Ovo je članak za raspirivanje mržnje, tabla na slici isti tako koja nema veze sa stvarnošću. Dražava i entiteti su nevažni za vas i bolje nađite kakog posla nego ovo čitati.
Jbg teska konkurencija na instagramu, sve za lajk