Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci zele da ukinu RS, RS to nikad nece dozvoliti RS se zeli odvojiti, To Hrvati nikad nece dozvoliti Hrvati zele novi entitet, To Bošnjaci nikad nece dozvoliti Imamo drzavu gluho bilo.
Mislim, Bakire, da ste od BiH napravili taoca i dok se vi i grupa političara koja nas je otjerala u rat ne povuče s položaja (a to su manje-više svi koji su danas na vlasti u svim dijelovima BiH) neće biti nikakvih pomjeranja. Vi ćete i dalje pričati o nedjeljivoj BiH mada već nekoliko kilometara od Sarajeva, u Lukavici i na Palama niste niko i ništa i niko vas ne zarezuje. Nemate vi nikakve vlasti ni u Mostaru ni u Širokom ni u Neumu i ne treba treći entitet da vi to shvatite da ste van Sarajeva niko i ništa. Ući će i Albanija u EU, i Kosovo i Makedonija, a vi ćete još pričati floskule da nema trećeg entiteta i da su RS i FBiH jedna zemlja. Dok vi ne sjašite i ne pustite mlađe i pametnije političare na vlast nema ništa od BiH
Hrvati i ne traže to \'dopuštenje\' Bošnjaka...jer vas necemo ni pitati...Možete blejiti do sudnjeg dana. Bog i Hrvati.
kakve to koristi hrvati u BiH imaju od nase drzave? nikakve osim sto vole svoju domovinu, da su htjeli da je ruse 91 bi se podijelila. sto se tice ekonomski hercegbosna bi se preporodila da se odvoji. svi vi sto komentirate niste ni svjesni koliki se kapital okrene u hrvatskim djelovima BiH, koliki porezi(novci za nepismene) odu u sarajevo, a ne dobiju nazad skoro pa nista.
Nije ni Srbija nikad pristala na Republiku Kosovo!
Koje nebuloze bljuvotine i preseravanja od slavljenka juce(mislim na dva predsjednika i uzvanike). Sve sama vasiona,nigdje stvarnosti. 20g.prezirete srpsku politiku,a cinite izvornu kopiju Beogradske politicke elite pocetkom 90tih......Uz iskrenu namjeru da shvatim tu politiku i nacin na koji bih Bosnjaci pravili drzavu,meni kao nebosnjaku izgleda nemoguca misija. Ljestvica koju je postavila bosnjacka politicka i intelektualna elita je toliko visoko postavljena da je istu nemoguce preskociti i samim Bosnjacima, a kad se uzme u obzir da dva od tri naroda u 95 postotnom slucaju ne pokusavaju da preskacu tu ljestvicu,opet se vracam na gradjanski uredjenu drzavu kao nemogucu misiju. Sa zakasnjenjem cestitke onima koji slave.
Sve dok jedan narod nesto zeli, a drugi nece na to da pristane bice Bosna usrena kao do sada.
Babo ti je bio separatista moj Bakire. Nije mu valjala Juga. Bio ti babo ugorzen u Jugoslaviji. Koja ste vi stoka!!!
Nece ni hrvati nikad pristati da nemaju entitet
Hahahaha kao da se bosnjaci pitaju hoce li Hrvatski narod stvoriti svoj entitet. Smijesno zaista
Neka ti imas nacionalnost - GENOCIDAN! Fujjjj, pas ti ye.o mat.er zlo.cinacku u usta krezava!
Ti si bosnjak ko ja hrvat.
Karta nezavisnih drzava Balkana 2020: 1. Bosna 2. Hercegovina 3. Republika Srpska 4. Herceg Bosna 5. Hrvatska 6. Istra 7. Dalmacija 8. Krajina 9. Sumadija 10. Vojvodina 11. Kosovo 12. Crna Gora 13. Sandzak 14. Slovenija 15. Makedonija 16. P.zda M.terina
Pa to su Hrvati već davno rekli,u njihovim školama se djeca uče da im je domovina Hrvatska,lično nemam ništa protiv,dapače,podržavam.
Pozdrav iz Herceg-Bosne, i sretan dan neovisnosti svima vama u BiH! Ja osobno imam dosta prijatelja iz BiH i mogu vam reći da ima tamo i dobrih ljudi!
@Sejo Ma kakav BRE \"Sejo\" treci entitet......i ovaj jedan genocidan rusimo!
Po logici Bosnjaci nikada nece pristati na 3 entitet Hrvati mogu hladno da kazu da nikda nece pristati na \"jedinstvenu\" BiH....Kao i Srbi uostalom. Sta ce od svega onda da bude. Jedno veliko nista. Imacemo kaljugu koja ovako moze da tavori vijekovima.