Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dzaferovic-formirat-cemo-centar-za-progon-ratnih-zlocinaca-gdje-god-da-su/180724042 Džaferović ovo izjavi 2018. godine i nikom ništa, slagao lik i niko da ga pita za ovo???
Ramzes..
Ovo ja zovem SDA asfalt. Niti širine, niti trotoara, niti biciklističke staze. Ljudi su glupi i dozvole ovakav put i ne kontaju kada se ovakav napravi da za 70 godina bolji nece dobiti. A ovom ispod sto je napisao da ce se uskoro raditi put, samo blokirajte ako nije dovoljno sirok i ako nema trotoara bar na jednoj strani.
Nebi ga ni dobili da nisu izbori Evo i nama hoce radit sad put i to ne cijeli vec nesto oko 300 metara i tako pred svake izbore radili su nam po 300-400 metara asvalta sramota zalosno jer je selo preko 600 stanovnika
KAKO VAS NIJE STID ETO??? OVO DA VAM BUDE VIJEST??? 30 godina od rata se čeka na put koji se jedva može nazvati putem. Dva auta se ne mogu susresti, ali je bitno da su glavešine došle da se slikaju i da obilježe nešto. Fuj jadovi jadni