Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podrska Boš.njacima
ne moze se na 2 stolice sjedit
Placi mala,placi.....
Podrinjske Poturice-Napolje iz R.S, u svoju Bosnjadiju ili u Tursku,gdje vam je bolje -i ako vas iko zeli, ili radite u R.S. kao i svi ostali pa zivite,jer vas niko ne gleda ko smrdljiv sir.. Nema vise dzabe hape.
Da necete mozda i muzicku jednu...
Dajte molim vas nemojte da se pravite bu.dale, ko vas pita za šta, poslednji put kad ste se pitali vaš narod je na\'ebo a vi ste zbrisali u Tuzlu, da li to hoćete ponovo da uradite?
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
zar ima bosnjaka u podrinjnu, ja kolko znam oni svi zive u sarajvu gradi i njihova ognjista im sluze da HIN obidu ko vikendice ali realno bosnjaci i nisu ljudi, odvratan je to polusvijet, nema tu obraza, casti, znanja, zvanja
Gluposti, Bolje i smrt nego ziviti ponizen, da se stidite pred vasom djecom i zivite ko kukavice, Sramota!!!!!!
Čuj ovog Pavlovića fašiste (potrčkala fašiste Dobrice Ćosića). Čuj da on govori o nezakonitom djelovanju nekoga u državi BiH. I ima obraza da govori on koji je kao domaći izdajnik i sluga srbijanskocrnogorskog agresora na BiH učestvovao u genocidu nad Bošnjacima. Žalosno!
eto mene na izbore