Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politike ove zemlje služe tome da zavađaju normalan svijet. Zamislite da svu ovu energiju sa etno- nacionalistickih prepucavanja usmjerimo na unapređenje zemlje, njen razvoj, za sve dobre ljude- gdje bi nam kraj bio! Poprilican je broj onih koji nisu dobri. Na svim stranama. Nažalost!!!
Proveo sam 47 mjeseci u Armiji BiH da bih živio u zemlji čiju vlast hrane mržnja, strah, netrpeljivost, krkanluk i zatucanost na svim nivoima. Bez ikakve želje da ljudima olakšaju i uljepšaju život. Nisam vjernik, ali se stvarno nadam da će im neko nekad negdje suditi za ovo što su nam napravili.
@MH1 Pogledaj ovu komunjaricu FGRovca. 5-10 Srba na livadi izdržali da nisu spominjali Turke jer ih je bilo 10x manje i on odmah svršava na bratstvo i jedinstvo
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
svaka cast ljudi....... ali otrov iz mozgova ne opra niko.......sudeci po nekim komentarima ovdje.....
zamisli da holokaust u ausvicu zajedno obiljezavaju jevreji i nacisti? zna se ko je agresor
@mirrorcic POCNI OD SEBE UJOO
Na vlasicu ga srbi i popusili posteno
bacili kost medju bijedu bijeda se pobila oni sad uzivaju u luxuzu dok bijeda obilazi grobnice mjesta zlocina obiljezava gidisnjice stradana,e tako se bijedi davalo litra rakije on ode i pokolje selo...tog je bilo na svim stranama,zato se borimo protiv bijede znanjem druzenjem ucenjem
Eh sad je pitanje koliko raje u rsu je procitalo o ovome na njihovim lokalnim stranicama, a koliko je procitalo na nasim....
Bošnjaci su narod ponosnih vitezova. Nisu pizde
Bolje bi bilo da ste brojeve razmijenili sa ciljem da se opet mozete u isto vrijeme tu naci i skupa odati pocast i jednima i drugima.Ali eto, doci cemo valjda nekada i to tog nivoa, za 500 godina.
Genocidno-zločinački srbi = LAŽ................znaju samo lagat, lokat i pjevat.....
RTRS sramoti svoj narod. Ne znam gdje nađu ove što se ne boje u kameru lagati.
Prvi srbin sto ne laže. Mora da nije srbin onda 🤣
Ovo treba da bude primjer i upravo suprotno da se dogovore i svaki put nadju, te zajedno obiljeze stradanja, kako bi se bolje sagledala proslost i krenulo u buducnost. Zasto ne ujediniti cinjenicu da svaka majka i svako dijete isto oplakuje svoje najmilije i da se to vise nikad ne ponovi
Usraste im pos’o !!!
Ovo je trebalo posamarati sve , ovi sto su tu izginuli su njihovi borci genocidasi. Oni su sa Vlasica pucali na nase gradove i nas narod. Sve dok Armija nije dosla gore i zauzela plato Vlasica, i ja sam bio gore.
najbolje da skupa placu i da se zapitaju cemu stradanje i ko je profitirao
Sve ove vijesti su poluistinite.Prvo nije istina da su islamizovani Srbi pokusali da sprijece pravoslavne Srbe, da odrze pomen svojim stradalima, ali jedan broj islamizovanih Srba je imao namjeru da prekine taj pomen, ali su ih njihovi odvratili.
Gdje su janje okrenuli?
Mi smo isti narod. Dosli da se pomole za preminule na razlicit nacin.