Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVE dokle god ISTI sporazum nebude postignut,na CEloj teritoriji BiH,odnosno i u drugome ENTITETU,-NE dolazi u OBZIR bilo kakve,KOREKCIJE u >REPUBLICI SRPSKOJ
Mozete ga vi poturice lagano podudlata i Srbima i Hrvatima . Vi nemate vise nista . Pozdrav is Srpske !
Nije im dovoljno što su pobili toliki nedužan narod, nego hoće još i da zabrane izgradnju spomenika. To je ono kad seljak pomjeri među u tuđe i poslije se potrudi da to legalizuje kao da je ionako bilo njegovo. Zlo i cinizam - eto to su Srbi danas.
Hrvati su se 93 udruzili sa Srbima protiv Bosnjaka, pa su morali biti spasavani 94. od katastrofe. I nisu naucili lekciju pa su se opet krenuli udruzivati sa Srbima u rasturanju Drzave. Do ove krize Hrvatima je najbolje bilo u BiH, prvenstveno radi nesmetanog sverca i izbjegavanja placanja poreza. Ova vlast nova ne treba nista da uradi sem da kladionice natjeraju da placaju poreze i puno toga ce se okrenuti.
Evo bas smo nesto kontali vas da pitamo da vam podifnemo jedan veliki spomenik, pa dobili ste u Potocarima ko na Kozari sta hocete vise