Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@ nocna mora Odgovor koji sam iocekivao od genocidasa,fasiste i zlocinca.Ubrzo ce doci do prevasptavanja
fakat ne valja. okej rat. ishod je poznat ako se opet bosnjaci i hrvatski narod posvadjaju. onaj ko prezivi pricace.
hahahahahahaha samo sanjaj lojavi moosnjo. ocigledno da imas nocne more svaki put kad spavas i sanjas RS i Milenceta koga i kod nas zovu bosnjacka nocna mora. slazem se da ce rata biti ali su moja predvidjanja sasvim suprotna od tvojih. vi baliye cete poceti i ovaj rat ali ovaj put niko nece biti uz vas kao prosli put. zaboravljas da je u medjuvremenu bio 11 sept. a da ste vi muslici. vase je samo da napravite prvi korak, za ostalo ima ko da se POBRINE.
Bosni prijeti rat.Samo neuk narod moze povjerovati da na prostoru BiH nece biti rata.Rat je neminovan i narod se mora pripremiti i biti oprezan.Rjesenje BiH krize se krije u ladicama SAD koje ce u svakom slucaju EU potisnuti ( zadrzati formalno prisutnom) iz ucesca u prevazilazenja krize na Balkanu,sa akcentom na BiH.U Evropi se budi fasizam i takve snage su davale i daju punu podrsku radikalno-fasistickoj srpskoj politici,sto SAD nece tolerisati.Mile Mafijasevic je takodje izdao Rusiju,pribjegavajuci uticajima ruske mafije na politicku scenu u BiH zaobilazeci sve dogovore Rusije i SAD u vrijeme zaustavljanja rata u BiH i donosenja Deytonskog sporazuma.Iako ruska mafija ima dobar uticaj na politickoj sceni Rusije ipak on nije dominantan,kao sto je dominantan u RS-u.Rusija ce dati zeleno svjetlo SAD da se ponovo otvori rat u BiH,gdje ce u potpunosti biti potucena mafijaska vlada i politika fasiste Milorada Mafijasevica.Rat ce biti kratak i voden pod dirigentskom palicom SAD.
ko je poceo ratne zlocine i genocid u Vukovaru i zavrsio u Srebrenici??????? bolesni ideoloski nacionalni fassticki sistematski rasizam je SRBSKI NACIONALNi IDENTITET!!!!! BiH4EVER!
jest jest srbija je primjer prospariteta...svi srbi jedva cekaju da idu da rade za u rusiju...hahahaha sto onda idu u zapadnu evropu i ameriku..sto se tamo iseljavate ooo srbi...hahahah a rusija sta ih briga vole da su na balkanu...da je rusija toliko jaka pomogla bi sebi da joj ne bjeze gradjani...ja ne znam ovi srbi su slijep narod... ali nema veze neka rusa nek vam kake po glavi..hahaha samo nemojte ih ovamo u BiH dovoditi neka ih u majki srbiji
KADA SU OVAKO GOVORILI MILOŠEVIĆ, KARADŽIĆ, MLADIĆ... I UZ TO JOŠ POTPISIVALI MIROVNE SPORAZUME NAS U SARAJEVU SU NAJŽEŠĆE BOMBARDOVALI. TEK TOLIKO DA SE ZNA DA SU SVJETSKI ŠAMPIONI U LAGANJU. ZATO PAMET U GLAVU !!!!!!!!
kakve cete battine - lekciju dobiti nemate pojma. a zasluzujete ih skamatama. sto ste gluupi rettarrdirani, lijenni, sto vam se ne moze vjerovati,.... sve vam se to moze oprostiti ali vas bezobrazluk vam mora skocit na nos. ne mislim na battine na nacin da vas se ubiija ili raanjava... samo vas tehnicki u fudbalskom zargonu treba syebbat. posijali ste sjeme mrznje vrlo duboko i kod srba i kod hrvata.. to ce vas kostati nemojte sumnjati ni sekunde. ide zima, racuni za plin se ne placaju kao uostalom sto ne placate nizasto jer ste fukare i dalo bi vam se progledat kroz prste kao i ranije da ste ljudi. ali kad ste stooka onda ce se prema vama takoi postupati.
\"Neutralna zemlja u EU a uz Rusiju i NATO\" moze se jos reci: je*** bi se al\' da vam ne udje!
vojno neutralan partner blizak Rusiji!!! Uzmi ubi pase pistolj Vuce!!!!!!!!!!!!!!!Marssssssssss
sa retardiranim ratnim poglavicama bih je sama sebi prijetnja
vidi VUKA a gdje je crvenkapica zalutala mozda je otisla u laktase
Cutite POturice jadni bili ...Srbija se uzdize ,cevka kroz nju prolazi.postaje najvaznija tacka JI Evrope.Srbija jednostavno pocinje zauzimati mesto sto je nekada bila a to je .pandur Balkana.Uostalom shvaticete vi veoma brzo.ZNam da ste vi strasno priglupi pa vam treba puno vremena hehhee ali gadno vas otreznjenje ceka gadnoooooo
ja mislio da je ovaj mali seronja dosao da objavi rat, kad me ono iznenadi. Vuce, vuce...
Za one koji to mogu uciniti: Apeliramo da nam nametnute samo JEDNU stvar ... OBAVEZNO glasanje za sve punoljetne stanovnike / drzavljane BiH. Tko ne glasa, imati ce vece poreze na primanja, na dobit, skuplja mu je registracija automobila, itd. Vidjeli bi odmah kako bi se slika promijenila, jer bi 50% apstinenata napokon MORALO reci da im se ovakva BiH vlast NE svidja, da ovakva BiH nema buducnosti - nacionalne partije bi nestale, a BiH izgubila vize i prikljucila se EU u roku odmah, ... Dakle primjeniti vec vidjeno i primjeniti SAMO JEDNU stvar - OBAVEZNO GLASANJE ZA SVE! Hvala, Napomena: [email protected] je validna e-mail adresa iza koje stoje gradjani koji znaju da nam ne treba mnogo, da nam treba samo jedna stvar, OBAVEZNO GLASANJE NA IZBORIMA U BIH, da se svi u BiH napokon uspravimo i izadjemo iz ovog politickog / ekonomskog mraka. Javite nam se sa svojim komentarima i idejama. Pomozite nam da skupa ostvarimo taj mali korak za politicare, veliki za BiH!