Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne bavi ti se asim first stepovima, on je tu samo smeće da iznosi i ništa više.... al\' ne treba se sekirati, Asima ima svugdje u svijetu i uvijek će ih biti.....
Asime, imas li neku strategiju za promjenu situacije, sta je \'first step\' sto bi rekli zapadnjaci? Sta ti mislis? To bi bio dobar clanak za napisati, ozbiljno.
Bosna prkosna, heheheheheheheheehehehehehehhee! Od kurca! Izdrkotina od drzave!
Bosna prkosna od sna Bujrum na stranicu, Mp3 bosanske sevdalinke i ilahije ,te jos o Bosni ponesto. www.bosnaprkosnaodsna.mine.nu/index.htm
1. Al-Fatiha - Pristup Mekka - 7 ajeta Bismillahi rrahmani rrahim U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog! 1. Tebe, Allaha, Gospodara svjetova, hvalimo, 2. Milostivog, Samilosnog, 3. Vladara Dana sudnjeg, 4. Tebi se klanjamo i od Tebe pomoć tražimo! 5. Uputi nas na Pravi put, 6. na Put onih kojima si milost Svoju darovao, 7. a ne onih koji su protiv sebe srdžbu izazvali, niti onih koji su zalutali! NAPOMENA: Sve slovne i druge tehnicke grjeske, ako postoje u sklopu ajeta i sura, nastale su uslijed nase obrade. Molim Allaha dz.s. da nam to ne upise u losa djela, a vas koji budete ucili online Kur’an molimo da ovo uzmete sa razumijevanjem! Redakcija!
Drugim riječima, tu svoju žvakicu prodajite Divjaku, Tifi i još možda petorici-šestorici \"Bosanaca\" među Srbima i istim takvim među Hrvatima (nema ni njih više od 5-6 haha), manite se vi Srba, znaju oni ko su i bez vas :) Glavni fazon sa tim \"Bosancima\" među Srbima i Hrvatima je što su 99% locirani u Šehersarajevu hahhaha Dođite u Banja Luku ili Široki Brijeg pa ih tražite hahaha Ili bilo gdje u R. Srpskoj ili Herceg- Bosni hehe Malo kontakta sa realnošću oko sebe vam ne bi štetilo ;)
A posebno se smijem tipu koji ovde odvali da su svi koji su rođeni u BiH Bosanci, svi koji su rođeni u Srbiji- Srbi, u Hrvatskoj- Hrvati itd.... HAHAHAHAHA Znači li to da je šiptar koji je rođen u Srbiji- Srbin? HAHAHHA E moji Bosanci, veze vi sa životom nemate. Držite vi tih svojih 23% da ne bi vrag i to odnio ;)
Bosanac haha Mislim čemu to utjeravanje Srba i Hrvata u Bosance? A posebno onih iz Trebinja i Neuma hehe Stvarno ste smiješni i zato vam se smijem :)
Hajmo sad svi poceti ignorisati ovog \"antibosanca.\" Da se dogovorimo da mu niko nista ne pise, jer on za nas ne postoji, suvise je mali. On i zeli da nas isprovocira i likuje zbog toga. Sta nas briga za njega. Kao sto Natasa rece, mi smo ovim pokazali i dokazali da u Bosni i Hercegovini ima predivnih ljudi. Ostale ignorisemo. Nemojte se vise obazirati na njega. Ja vam danas od srca cestitam dan pobjede civilizacije!!!!! Danas je uhapsen Karadzic. Pravda uvijek pobjedi. Isplati se vjerovat u dobro. Slavite danas. Cistih srca, sa osmjehom na licu, dostojanstveno. Slavite ljubav i dijelite ljubav. Gledaju nas oni silni mladici ogromnih srca sto dadose zivote za gradjansku i ravnopravnu BiH. Nemojte ih iznevjeriti. Ko god je zivio u Sarajevu za vrijeme rata, zna da ovaj rat nije nikada bio nacionalisticki. Ovdje smo se svi skupa borili protiv fasizma i ispastali zbog Karadzicevih i cetnickih granata. Cestitam vam svima od srca danasnji dan. Karadzic je iza resetaka. I svi fasisti ce biti. Nema sumnje u to. Danas se vraca vjera u dobrotu. Danas je pobijedila civilizacija i mir!!!!!! Danas slave Bosanci i Hercegovci i svi dobri ljudi ove planete!!! Uzivajte... I ne dozvolite malim ljudima da vam pokvare raspolozenje :-)
me 2 ;)
takođe
Potpisujem.
Sad je dosta fakat, pocnimo potpisivati peticiju da ovo malodusno djubre od insana, ovog \"antibosanca\" strpamo, gdje mu je mjesto, pred sudiju za ovakve i sl postupke. Braco Bosanci ova zemlja zavisi od Vaseg glasa! Dignimo bunu!
hej ti kukurijeku, na srpskom se pise kukureku, ali slavo ti taj srpski Tokom XVI , XVII i XVIII stoljeca znacajnu ulogu u turskoj carevini imali su pojedinci iz ovih krajeva ukupno njih osmorica, pocevši od Velikog Vezira Ibrahim-Paše Novošeherlije za koga kazu da je bio veliki vojskovoda pjesnicke duše koji je 1599. godine na putu za Madarsku prolazeci kroz Slavoniju na domak Bosne izrekao ove stihove: Evo ti povjesne pjesme o Bosni, zaboravi te svoje izmisljotine potice iz maglaja, Tokom XVI , XVII i XVIII stoljeca znacajnu ulogu u turskoj carevini imali su pojedinci iz ovih krajeva ukupno njih osmorica, pocevši od Velikog Vezira Ibrahim-Paše Novošeherlije za koga kazu da je bio veliki vojskovoda pjesnicke duše koji je 1599. godine na putu za Madarsku prolazeci kroz Slavoniju na domak Bosne izrekao ove stihove: Bosno,Bosno diko moja Kunem ti se svojom casti Slada su mi njedra tvoja Vec sve druge zemne slasti Nek mi niko ne zavidi Sto te ljubim zarko toli Ah, ja s tobom cutim samo Sve radosti i sve boli nemas ti bolan sta pounuditi osim fasizma, ovo je Bosna, ovo ce Bosna ostati, kada bi i Afrikanci zivjeli u njoj ;)
Humility is the defining characteristic of an unpretentious and modest person, someone who does not think that he or she is better or more important than others. Synonym: humble Vrijeme je da se ova definicija introducira nasoj dragoj naciji pa da krenemo iz pocetka......