Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od svog osnivanja 91e god SDA, je najveći neprijatelj BIH. Svojom nacionalističkom politikom ruši svaki mogući dogovor. Oni jednostavno nemogu da shvate da i drugi žive pored njih, navodno se bore za BIH a hoće je onakvu kakva njima odgovara. Ako ovako nastave biće glavni krivac za raspad.
@zubzazub69 Napravio bi samo malu ispravku. Nisu oni imali los pocetak i bilo je tu dobrih koncepta do jedno 93. Onda su se oslobodili postenih, pametnih i sposobnih i postali kriminalna organizacija. Oni su ipak zagovarali gradjansku BiH u pocetku, danas samo gledaju kako da se dijele sa srbima i hrvatima.
@zubzazub69 eric78. Tvoj komentar je dokaz da sam u pravu. Ti ne želiš da se čuje išta što je drugacije od tvog nacionalističkog primitivizma, a vjerovatno hoćeš cjelu Bosnu za sebe.
Tolika nesposobnost i oni vode drzavu koja je, bravo, koja je propala.
Kad pogledaš zgradu sa slike kontaš da smo Belgija, ali onda shvatiš ko su ljudi koji ulaze u nju i vratiš se u realnost.
a ništa,najbolje da se pomalo razilazimo
Nemoj ba tako šta nam fali vako još malo
vlast u BiH nije potrebna
ma pustite ljude nek se dogovore fino,ima vremena ih!
Kakve veze ima i onako je sve u rasulu.
sto bi ih formirali plata je na racunu svaki mjesec. ni ne trebaju je formirati birali ste I izabrali
To se zove BH blok !!
Njima ne smeta, plata uredna i redovna svakog prvog u mjesecu.
eMtiteta