Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e sad slijede reakcije kosać Košarac Nešić Vulić O.Tadić & Co
Samo priglup Bošnjak može da misli da nam zapad ili NATO žele dobro, da bi nas sutra branili, podržali i sl. Njima treba topovsko meso i ko god se raduje neka ide na front, sretno mu bilo. Ja više sa Srbima ratovati neću jer nema smisla. Sve je od 1992. do danas besmisleno i kolonijalistički.
Crna Gora vec poslala 220 vojnika u Litvu, na granici sa Rusima. Interesantno je da iz NATOa zahtjevaju samo ne-srbe, kako ne bi doslo do spijuniranja.
Pa njemacka je puna spijuna tamo zive milione rusa prorusa ali i iz islamskog svijeta koji za ruse spioniraju! nisu potrebni ovi crnogorci
Komšić, Dunović i Begić na Fadilovim respiratorima
gruzija i ukrajina nece dobitit status jer nemoguce
Ući ćemo u NATO kad Ukrajinci zauzmu Vladivostok...-:)
RS kolektivno na aparati, nema ratovanja. Samo odbrana!
Opala! NATO granica na Drini 😉
ne zna se koja je gora "drzava" šupkrajina, mošnja ili guzija
Servia je najbolja...servilni paganci od Rimljana preko Turaka do Rusa...servijaneri...
Dodik na aparatima.
Ulazi čim Ukrajina osvoji Moskvu.
A jeste dosadni. Bosna u ovom formatu neće nikada bito članica NATO. Neka manja možda.
Ali pazi, sto u ovaj status ulaze sve države koje su se raspale ili koje su pred raspadom. Bukvalno nijedna država nema kontrolu nad cijelom teritorijom. Gruzija nad Abhazijom i Južnom Osetijom, Moldavija nad Pridnestrovljem, Ukrajina ne kontroliše Krim, Donbas i jug Ukrajine, BiH nema nikakvu kontrolu nad Republikom Srpskom. Baš lijepo društvo retardirane djece.
Ovi jednostavno ne kontaju da Moskva NE MOŽE dozvoliti Ukraijnu u NATO-u
Moskva i gura Ukrajinu u NATO. Ukri ne bi imali aspiracije da im ovi nisu počeli parčati zemlju.
Moskva uvede Svede i Fince u NATO 😆
opaaaa
Nećemo vam biti topovske meso protiv Rusa, ja biram da sam protiv naccista
Pa idi prijavi se u srpski dobrovoljački odred koji je već u Ukrajini. Ali ovaj put imajte muda a ne da vas ruski vojnici opet moraju tući po guzici jer nećete da se borite gdje vas rasporede.
Ne moze to tako, jer trojka kaze da smo mi u saradnji sa NATO a ne kandidat.
Kad se jedna Švedska toliko namicila kako mi tek da udjemo.
Mi ćemo sazada