Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
amerika poziva na mir hahaha dobar dobar
Potpisala je i Srbija....i sve zemlje u okruženju.....samo Mađarska nije potpisala....ali Mađarska je nezavisna država, u pravom smislu te reči. Ako je Amerika zakuvala čorbu u Avganistanu trebala bi sama tu čorbu da proguta...i izbeglicama iz Avganistana bi bilo najbolje da dobiju azil u SAD-u a ne da ih šalju u Bosnu na Kosovo u Makedoniju....odatle su i starosedeoci pobegli a neće se ni ovi zadržati. Sledi još jedan talas migranata u EU.
Jedini spas za covjecanstvo je da nas jedan veliki meteor sve pobije.
Ko se to znao tamo podpisati ?
Jel se i Bosna zabrinula?
Vlasti ove nase drzave su obicni pijuni zapada i samo upucuju klimoglave na svaku naredbu. Sram i stid da vas bude. Nemate svoj stav vec radite po nalogu zapada
9'000 izbjeglica stizu u njemacku iz afganistana preko us base ramstein......oni koji kazu da nece ni musica u njemacku......
Jedno200.000 afgana u Bosnu..samo muškarce primiti..ima mjesta..da nam poprave gene..
Ovo pridruženje su afganistanci čekali, sada može život i kod njih normalno da se odvija!
Odose oni pravo Angeli Merkel! Socijala i evropljanke - zivot ko u filmovima!
Veoma bitno! Sada ce se sve smiriti!
a sta cemo sa nasim talibanima..ima ih kod nas na sve 3 strane
Ako si zensko znas sta ces a ako nisi opet znas sta ces
Može li Afganistan nama da pomogne, nekako barem opijum, medicina treba.
nazalost portali ko klix su jedno od vecih zala sto nas snadjose. samo gledaju da se ugrade u necije dupe i da se plati, vakcine, klimatske promjene, migranti, lgbt itd itd. umjesto prostora slobode imamo oglasnik za razne agende belosvjetskih lopurdi.
Evo još bruda migranata. Sad dolaze expres linijama USA vojske u Lockheed C-5 Galaxy-ima na aerodrom uz PCR test naravno.
oce li ih Amerika koliko primiti?