Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Komšiću istekne mandat, možemo ga izabrati za novog člana Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda. 🤣🤣🤣
@AlijaOtacNacije Samo Sejdi trpajte pare u džepove a bošnjačka djeca iz Lukavca neka jedu u jedinoj dječijoj javnoj kuhinji u Europi
@AlijaOtacNacije Postaviti ga za predsjednika Sarajeva ili Želje. Neka ukrade 100 miliona, ako će klubu donijeti 200 i prodati igrače za masne pare, ja mu halalim. Možda bi onda i neki naš klub gledali sa infrastrukturom, fantastičnim platama i uslovima, i u konačnici, u nekom europskom takmičenju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
i ne treba da ga izručimo. 🙂 Koga je Hr izručila Bosni NIKOGAAA
@bilic Samo da znaš, sitna buranija se liferuje brzinom svjetlosti,samo velike ribe nedaju ni jedni ni drugi jer tako čuvaju svoje kriminalno dupe
Debela koverta bila 😂😂😂
Bravo.
👏🏼
Oo sve potice od slucaja Jelavic, nek vide kako je kad te drzava trazi, a tebe boli ona stvar.Podrzavam sto posto iako me za Maminja bas briga.
Samo se ti cuvaj onog laznog hrvata sto slavi 9 januar. Bilo bi dobro da se preselis u Sarajevo tu te niko nece dirati. bio bi siguran u šeheru.
Budimo realni. BiH je odlučio kako HDZ želi.
Niste valjda tako glupi da mislite da HR stvarno želi njegovo izručenje? Jedan od glavnih sponzora HDZa i predsjednice, oni su ga i poslali preko granice dan prije presude i sad ga samo formalno traže, da se javnost zadovolji. Rekli bi "oni ga kao traže izručenje, a mi im kao ne damo".
E bravo Sad nek se pocne ozbiljno baviti nasim fudbalom
BiH će ga izručiti kad ga Hrvatska stvarno bude htjela. On je predsjedničin ljubimac, HDZovac itd...
zabolite te tuka. imas pare mozes ovdje uzivat ko lord.
Dobrodosao Mamicu. BiH je slobodna i tolerantna drzava, a ne ko ona tvoja diktatura Hrvatska.
Kad oni izruce Vedranovog ubicu i ostale onda i mi.
@nagamoto1 tuk na utuk i dokle tako? primitivni ste svi koliko ste teški!
Maminjo za PREDSJEDNIKA...vise bi uradio od cijele nase politicke scene :)
Moze samo u paketu sa 10,000 migranata
Tako i treba. Oni bi da se j*** ali da im ne uđe. Ugovori se moraju poštovati obostrano, obje države.