Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
USTAV drzave Bosne i Hercegovine i tacka!
Beeee, stoko u torove, beee,tri tora mislim :)
@zale Upravo tako evo sad da se smjeni kompletna politicka postava u BiH i da se postave totalno novi ljudi ja mislim da nema dogovora. Ko ce pristati sa srpske strane da se ukine RS a ko sa bosnjacke da se ukine BiI, ili sa hrvatske da prihvati BiH kao drzavu bez nekakvog svog entiteta. Pitam se samo Ko, i znam odgovor NIKO, i mislim da to mora MZ reci sta i da to nametne jer drugacije nema sporazuma.
kako nikome nije jasno da se sa ovakvim politikama nemoze nikad nista dogovoriti. Jednostavno nema dogovora dok neko sa strane nekaze mora biti tako i kraj price. Kako da se dogovore kad su stavovi sto se kaze dijametralno suprotni. Jedini dogovor je da neko popusti politici drugoga i da ga tako glabne za sva vremena. to trenutno nece uraditi niti jedna strana. ma ko bio na vlasti dogovora nema jer su pitanja veoma kompleksna(drzava ili entiteti) to je kljucno.
..ne znam ko je jos naivan da vjeruje da ce se nesto postici..jedini nacin je da ih sve zatvore u tor..lagano..da im daju samo hljeba i vode..i da ne mogu van dok se ne dogovore..prosto i jednostavno...kao sto su dogovorili u daytonu prije 14 godina.. aj zdravo
E EBIGA, BAS ME USLIKALI KAD MI SE CUPERAK POKVARIO...
\" Moj je utisak da su politički lideri u oba entiteta došli do zaključka kako im je lakše da produbljuju međunacionalne podjele nego da nađu kompromis koji bi omogućio da državne institucije u zemlji počnu funkcionirati i zemlju izvuku iz ekonomskih nevolja\", smatra profesor Western.\" Svi ovi zadnji dogadaji nacionalne netrpeljivosti, upravo ukazuju na to sto je Western citirao. Ali ko je kriv narodu kada sebi dozvoljava da se sa njima manipulise.