Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga vise boli qrc za nas i nasim mišljenjem
neko sinoć reče na CNN-u 3.5 miliona migranata ...
ma slugani će to da šarnu dok si reko keks ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sad su kod nas godisnji odmori, amerikanci bas neozbiljni...
Hahahaha jak komentar.hahahaha. iza 01.09. neka se jave, jos SFF. Nema smisla, u pravu si. 🤣
Refugees welcome to Sarajevo! Welcome brothers to Sarajevo!
Ako Predsjednistvo potpise,Dodik OBAVEZNO mora obavezno biti potpisnik ovog sporazuma, da se SLUCAJNO ne desi, eto on kao nije potpisao u predsjednistvu i sve eventualne izbjeglice DODIK samo prebacuje iz Srbije, preko RS-a u Federaciju. Dosta vise dogovora i iskoristavanja sa sve tri strane, ako potpisu, moraju sva trojica da se zna.Dodik bi da samo transportuje NOVAC u RS. SVA TROJICA SNOSE APSOLUTNO ISTU ODGOVORNOST, POJEDINACNU I KOLEKTIVNU.
Pa zasto su onda zatvorili granice za ove migrante...pusti ba njihovu demokratiju na papiru...cuj hr potpisala a ubise ih ko stoku a sad ce kao ove primiti.
ne moze nista na silu i nametanjem zakona.moji srbi drzite se slozno
Hahaha i poziva tako milion muskaraca.
Zovite visokog predstavnika neka potpisuje. Znali ste nametati zakone. Sad uzivajte.
Kako su bezobrazni sami su poceli taj rat neka primaju sami izbjeglice.
Podržavam, prijem izbjeglica, ali samo žene i djeca, a mudonje neka prosipaju šerijat i nek se j... međusobno. Najveće pi.de od muškaraca su ti tamo Afganistanci i slično. Ostavljati svoje sestre na milost i nemilost talibanima, to je izdaja ljudskog roda. I šta hoće, da dođu ovdje da napastuju naše sestre?!
Joj treba im dati komad drzave do Zvornika. Bitice veca Bijeda dva puta nego sad. A Bosanskim Srbima zelim da sto prije prepoznaju da im je neprijatelj i to najveci Mile i SNSD. Kao u Bosanski Muslimana SDA. Ali kad ovim vladarima svijete ne budu vise trebali Mile i Bake i ostali samo ce ih ukinuti. Meni nije jasno kako ih toga nije strah.
Potpis znaci novih hiljada migranata u Bihacu.Ko ce to normalan potpisati?
Ne potpisuj nista opet ce ih nama uvaliti
Ameri hoće Biserin "autogram" , 😎
Ma potpisao je Schmit. On je predsjednik BIH protektorata.
Predsjednistvo ali i Dodik OBAVEZNO mora da potpise ovaj sporazum, da se sutra NI SLUCAJNO ne desi, eto on kao nije potpisao u predsjednistvu i sve eventualne izbjeglice DODIK namijerno samo prebacuje iz Srbije, preko RS-a u Federaciju. Dosta vise izvlacenja i iskoristavanja sa sve tri strane, moraju sva trojica potpisati tacno da se zna a ne da Dodik samo transportuje NOVAC u RS. SVA TROJICA SNOSE APSOLUTNO ISTU ODGOVORNOST, POJEDINACNU I KOLEKTIVNU.
Srecom pa smo u blokadi.
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
potpis na ovu izjavu u suštini znaci potpis na prihvatanje izbjeglica iz Afganistana. Nju potpisuju zemlje koje nisu na migrantskoj ruti ili koje imaju mogućnost da se zaštite od ulaska migranata ili da kontrolisu njihovo kretanje ili ih neće primati bez obzira na potpis. bih nema ni jednu od tih pogodnosti ili mogucnosti, i njen potpis bi značio definitivni progon bošnjaka iz bih.