Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E tu ce joj biti i kraj😂
Sta je trip?Posto je jucer MMF rekao da su sredstva spremna za zemlje koje su siromasne i ekonomski slabe da je pomoc sprema po povoljnim uslovima.Ja sam jucer napisao da ce ,,korona" uveliko vec sutra stici u BIH.Komentar mi je obrisan(nzn sto)....U roku par dana imacete preko 1000 slucajeva.Sto ce nase ,,drage glavesine" da iskoriste.Tj da povale zemlju u jos vece duznicko ropstvo a sve pod izgovorom...ENDE
I da ... Tacno ova situacija igra Bakiru (poslije afere unutar SDA) a i landari Miloradu...Preporuka da kada nas zavale u taj MMF aranzman da nam bar od toga obezbjede one maske bar u pola cijene.
Redni broj se pise sa tackom. Bosna i Hercegovina je 86. zemlja.
Ako ne zatvore skole odmah, i to odmah, nije dobro nikako. Pratim ovu bubu jos od januara kad su Kinezi poceli blokove stanova da stavljaju u prisilni karantin... a nase kur/3 od politicara niti hoce da zatvore granice, niti sad skole... Pa hebem vam sve glupo, svako ima sad i Twitch i Youtube streaming... sve moze online da se odvija
Ma to je došlo kod nas prije nego u Whan samo to nisamo znali. Treba kod doktora podmazati da ti to kaže...
Sad ce Dodik reći da je U Republici Srlskoj virus a ne u BiH😁😁😁😁😁
Kasno je sad za bilo kakve akcije i reakcije. Nasi su trebali skole i vrtice preventivno zatvoriti prije 10 dana jos kada se prvi slucajevi poceli pojavljivati u BiH - medjutim - presutilo se sve - po obicaju... Znamo da nam je zdravstveni sistem u k.. znamo da su nam politicari lopovi - ali zar bar da u slucaju kada nam dodje virus koji ne gleda ko si i sta si - ne mozemo promptno reagovati ??????
Nema više političkih vijesti, nečete više čuti izjave političara, nema više sjednica, političari su se svi povukli u unaprijed pripremljene jazbine. A vala i neka bježe u svoje jazbine, da se narod malo odmori od zlotvora.
za svim kasnimo pa i za virusom sad kombinacija sa migrantima, ko ima vikendicu u planini bjezite :)
Hvala dragom Allahu pa ne zaostajemo u svemu 😂😂
@spiculus ahahahahahahahahahaah
U svemu među zadnjima. Pa čak i u ovom.
Ma-mu vam kinesku, sismisozderci...
@stachu Sismisozderaci :D
E sad ćeš da vidiš što je sistem korona viruse! Yebo si ježa u leđa :D
Pa ne mogu da vjerujem da ni tu ne mozemo biti u vrhu...