Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e nasli su koga ce
Da nije smjesno bilo bi zalosno. Ovi inostrani "gosti" ocigledno ne vide situacij u BiH od idealisticke teatarske predstave u Sarajevu za iste koja je DALEKO,DALEKO od stvarne situacije u BiH.
A moze biti da oni nesto i rade po pitanju ljudskih prava... tamo negdje daleko ,u svojoj drzavi sigurno ne rade NISTA po svim pitanjima.
njima je Sarajevo samo SFF
Jedina administracija na svijetu koja krade humanitarnu i donacije a primiše ih u unicef. Niste svjesni šta učiniste haha
evo novih deset "radnih" mjesta za potomstvo vladajucih struktura.... jupiii