Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neću
Mi smo u mraku 365 dana u godini
Kak'e veze ima spajdermen s ovim?
"Uz brojne slavne osobe, u Sat za planet Zemlju prvi se put uključio i jedan superjunak Spider-Man. Uz samog heroja dugo očekivanog filma "Čudesni Spider-Man 2", inicijativu podržavaju i zvijezde filma: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, te redatelj Marc Webb. " Čitaj članak budalo
Prvo, mamlaze neodgojeni, nauči komunicirati bez nepotrebnog vrijeđanja i oslovljavanja pogrdnim nazivima, pogotovo što se tebi niko nije obratio ni na koji način, a kamoli pogrdno. Drugo, ti pročitaj članak a zatim pitanje, i to s rzumijevanjem, i tek kad shvatiš oboje onda komentariši, jer to što si ti kopirao uopšte nije odgovor na moje pitanje: "Kakve veze ima Spiderman sa akcijom 'Sat za planet Zemlju'?" Spiderman kao izmišljeni lik, super junak, nema veze ni sa ekologijom, ni sa električnom energijom, ni sa štednjom bilo čega, te zato pitam kakve veze on ima sa ovom akcijom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
blago se lopovima
Prese**vanje, mi onako malo zagađujemo.
Dajte ba da komentarišemo Natalia Siwiec. Hajd. Hoću nešto da kažem. Imam potrebu.
Pa reci.
Ne ne. Moraju tamo otvoriri. Nije to to.