Komentari (333)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim nema SDA i Bog nas pogleda.
Ljubi brat spasioce i državotvorce graditelje BiH HDZ i SNSD!! 🤣🤣😂🤣😂
Nema SDA, nema ni onog jakog smoga. Tobejarabi!
Lijepo je krenulo, Kandidatski status (insallah uskoro i ulazak u EU), SDA ide sa vlasti, a samim time i najveci neprijatelj Bosnjaka u posljednjih 25 godina, jer stranka koja je poznata po korupciji, aferama, tenderima, kriminalu, borbi za fotelje, po sramnom odnosu prema borcima, invalidima i penzionerima... ne moze biti prijatelj Bosnjaka ma kako se ona zvala i predstavljala. Vise je Adnan Šteta uradio za godinu, nego SDA za 25 godina.
Sad ce SIPA još više da radi, svaki dan su aktivni. Sad ce početi da se steže obruč.
@GARFILD22 SIPA, OSA i Tuzilastvo da zele, za 7 dana bi rijesili problem kriminala i korupcije u BiH. Dokaze sigurno imaju, jer i sami sve prate i jos imaju pomoc Interpola, Europola, CIA i ostalih agencija, a to smo vidjeli i u slucaju SKY i ANOM aplikacija.
Serem vam se na status na kandidaturu na EU, jebem Strancima majku i vama nacijonalistima svakako svi vi lijepo mozete da nam se napusite kurca
Sve je to taktika evrope nakon sto je HR primljena u Schengen.. BH idealan tampon/filter od proruskog i arapskog svijeta. Tako blizu svima a tako daleko. Dovoljno prljava a puna potencijala za zaradu..
Vracan se iz Zagreba jadna EU kad prima zemlju kojoj granicni prijelaz u sred grada
Mali korak za Bosnu i Hercegovinu, ali veliki za covjecanstvo
Cestitam Jedna i Jedina BiH
Bih postala kandidat EU ,ali nesto tuu smrdi na vic o muji hasi, prvo korak nazad uvodjenje viznog rezima ali strozijeg sa placanjem na ulaz u eu i sada quzi statu k. Ko u ovo vjeruje nije odmako dalje od uspravne Budale.
Kad nisi u EU, sta hoces? Vize svima koje nisu. Kad udjes u EU, neces imat vizu
Da je SDA izgubila prije bili bi vec Evropska clanica
Sjedi đesi ni za đesi nisi.
...ja i turska je dobila 1999 pa nikom nista
Kakvo mazanje ociju svih nas...izborni zakon izmjene u roku od 6 mjeseci, Dodiku sve, Covicu sve a ti Bosnjo?? Izvinjavam se pitam za druga sta bi sa NATO putem a to ne moze...Sabina Cudic sta bi?
Ja i....?
Koga vise boli ona stvar da bude na vratima EU...pa Ukrajin raspala po savovima je kandidat...Moldavija koja 30 drtave ne kontrolise...Turska se jos zvanicno vodu ko kandidat a digli ruke od tog prije 15 godina...
Cestitam. Hajd'mo sad, politicari, malo vise konkretnog rada, vise medjusobnog uvazavanja, razumijevanja, tracak sloge i jedonstva - do zajednickog cilja. Bosna I Hercegovina je u mnogim aspektima (sto ovaj rece) u srcu Evrope. Hajd'mo to I formalizovati.
previse su ti dobre misli za ovo podneblje, u prevodu nema od toga nista, nazalos il nasrecu, zavisi kako ko tumaci
Dok mi uđemo u EU iz nje će svako pametan da ode kao što je uradila Britanija.Uslova je mali milion a one glavne poput korupcije i nepotizma ovi koji su na vlast došli istim sredstvima neće nikad riješiti sami su korumpirani sa kupljenim diplomama.Niko se ne bavi egzistencijalnim pitanjima i činjenicama da je npr cijena grijanja kao minimalna penzija itd itd cijene 6 puta skuplje nego u cijeloj uniji gdje su primanja 500 puta veća.
Cestitam na uspjehu.Ali bih najvise volio da prestanu ove svadje i da postanemo civilizirana drzava.