Komentar Charlesa Crawforda
0
Bosna će biti pravi gubitnik u slučaju Ganić
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@HM Svaka čast na komentaru, jedan od najboljih do sada na sa-x! Svi kukaju oko opkoljavanja Sarajeva, ali ne žele da priznaju zbog čega je do toga došlo.. Samo galame da su Srbi genocidan narod jer nisu hrabri da sebi u oči pogledaju. Eto vam ganići, branite ga sad iako vas je uvukao u to zajedno sa alijom i ostalom sirotinjom koja i sada upravlja muslimanima u bih...! LICEMJERI SVI DO ZADNJEGA!
ma premalo je on vas pobio da sam ja na njegovom mjestu bio ja bi sve do jednog ubio azarobljene bi na kolac nabio eto teko
sarajlija,nisi ti sarajlija,ti si govno jedno
Ado, shupak mali, ti nisi ni kitu mogao drzati u ruci kada je rat u BiH bio..Previse pricas za svoje godine, a to nije nimalo dobro, narucito ako govoris iz dijaspore., Sto se tice ovoga \"pobiti\", mudzahedinski koljaci da su mogli sve bi Srbe i Hrvate pobili, ali su dobili po pickici, i sada tvoji zive u TORU NA 22% bIh TERITORIJE.. Ganic je jedan od najvecih zlocinaca, jer je organizovao rat zajedno sa Milosevicem, Tudjmanom, Izmetbegovicem i ostalom gamadi u kome je stradalo preko 100 000 ljudi...
Gubitnik je BiH zahvaljujući između ostalog i ambasadorovoj državi i inim koji ne priznaju da je Srbija piutem JNA izvršila agresiju. Čisto politički. Kako kaže gosp. Divjak šta su radili 2. maja? Što se tiče Ganića neka odgovara za ono što je uradio ili nije uradio. Jeli nešto ambasador pobrkao? Ne sječam se da su Izetbegović, Lagumđija i dr. \"pobjegli\" kada su ih zarobili, zar nije izvršena razmjena?
Jeli još uvijek kralj Srbije u Britaniji. da on ne yebe mačku u qičku.
nije se ni on sekir\'o punog stomaka za vrijeme rata,a kada sam ja u sarajevu bio gladan...ko ga j@be
a posebno tebi peri i HM
nece valjda cijela BiH ispaštati zbog jednog sandžaklije.
Sviraju kurcu Britanci. Lazu i foliraju. Da li bi uhapsili Al Gora da je bio na mjestu Ganica? Zasto nisu uhapsili Clintona kad je Milosevic raspisao potjernice zbog NATO vjezbe iznad Srbije? Znaci sve ukupno sviraju kurcu Britanci i suplje prospaju. Jedino sto oni trebaju uraditi je pustiti Ganica kao sto su ga i Njemci pustili na Frankfurt aerodromu, a isto su vidjeli tu politicku bljuvotinu iz Srbije. Sve ostalo je suplja, pa i izgovori o pravnom sistemu.
\"Bosna ce biti pravi gubitnik u slucaju Ganic\" Jesam li ja corav ili naslov clanka nema veze s vezom!?
ma neka sandzaklije u zatvoru...jedan manje u sarajevu...neka on bude kolateralna zrtva...
Majke vam, kako objasnjavate naslov teksta? Po cemu se to da zakljuciti? Jeste li vi placeni da ubijate moral narodu u cjelovitoj, nezavisnoj Bosni i Hercegovini?
ZAR GANICI NIJE REKAO U ETER, JAVNO: ALIJA, JA SAD PREUZIMAM KOMANDU. PA ETO KAKO SI JE PREUZEO, TAKO I ODGOVARAJ PREMA SVOJOJ DRZAVI U KOJOJ SI RODJEN.
...koji se nama nikako ne mogu dopadati, ali koji su imali cvrstinu politickih uverenja - to za Ganica jednostavno nije vazilo. Napokon, on je i u predratno Predsjednistvo BiH usao kao - Jugosloven! On i kockar Kljuic prevagnuli su, nazalost, tog maja 1992 - jer ni Izetbegovic, ni Doko, tadasnji mininstar odbrane BiH, ni general Divjak, nisu zeleli takav scenarij! Moglo bi se, dakle, s pravom kazati svim zaslepljenim komentatorima: nije Ganic nikoga branio, Sarajevo ponajmanje, on je - skupa sa Jukom Prazinom - to Sarajevo samo izlozio vecem stradanju! Treba da odgovara za to, i to sigurno ne bi bio proces bosnjackom narodu, nego bezumnom cinu jednog konkretnog politicara, koji nije bio dorastao ni trenutku, ni mestu, kao ni svom prethodnom naucnickom ugledu. Inace, na svim stranama u nasim ratovima nasli su ljudi sa zvucnim titulama i delima, i pritom obavili svoj politicki posao - gore od najneukijih!