Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdajnik ovaj, izdajnik onaj, svi smo mi izdajnici jer ne radimo po nečijim željama
Ali su trojkaši sa liderima Nikšićem, Fortom i Konjakovićem najveći
Trojka = izdajnička stoka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zar ne rece jučer Nikšić da SDA pristaje na nešto što SDP neće i nazva ih izdajnicima? Šta bi Nermine?
Cuj nezna cega izdajnik pa izdajnici ce biti oni koji prihvate omjer 7:5 u korist dusmana Drzave
Daleko najbrojnija grupacija u našoj zemlji su izdajnici. Ljudi koji nisu izdajnici su na putu za KP Dom Zenica ili su već tamo. U slučaju da je čovjek normalan ništa ne treba da se brine jer se sve da promjeniti.
izbit ce rat ako se HDZ predadnu ovako neretvanske hidroelektrane, halo SDP znate li sta radite jadni?
To Be or Not To Be..Pitanje je sada
A mrs zlikovce UZP-ovski, civilizacijski isprdku jedan.
Ko god sa HDZ u vlast je izdajnik bosnjaka osim SDA i DF.... Odozde u opoziciji bagro begovska i skotovi koji glasaju za vas..
Pa hdz je pogusio sve oko sebe isto ko dodik. Bas me ineresuje smije li iko od uzp stranaka ista potpisat dok ne pita covica i zagreb.
Čujem flautu kako svira.Još ne mogu odrediti s koje strane dolazi zvuk :D
Bošnjaci su u ŠITU od strane Šmitu Al ce skontat moju K..ù ...
Sasvim slucajno Nermin Niksic bas neki dan izjavi kako nema namjeru zaustavljati izgradnju Muzeja hvo-a na mjestu koncentracionog logora Helidrom gdje su hiljade Bosnjaka zvjerski zlostavljani a mnogi i ubijeni. Vidimo pozadinu svega.
Vi ste krivousti najveći izdajnici. Opredijelili se za nedjeljivu i cjelovitu RBiH tri ravnopravna naroda, klicali Aliji u Lištici a onda se povinovali Franceku, Bobanu, Tuti i Prliću. Oduvijek ste bili sljedbenici doktora sa Bradine samo ste se pretvarali. Veći ste dušmani od četnika.
⚜️ Ž E L J K O 🇧🇦 K O M Š I Ć ⚜️
Znamo mi već pola godine ko je izdajnik,a to.je trojka. Trojka pola godine pjeva onu " nikom nije ljepše nego nam.,samo da je ovako svaki dan".
Mi znamo od prvih visestranackih izbora da je sda najveci izdajnik. SANU je trebao neko u bosnjackom narodu koji ce pristati na kalifat a da ostatak BIH podijele izmedju hrvatske i srbije!!!
Pade mi na pamet Neum,svi pristadoše osim jednoga😎🤔🤔🤔
Zelite sa svega 3 bosnjacke ruke ZA (1 SDP, 1 NIP i 1 DF) i 8 PROTIV ( 7 SDA i 1 NES) u Skupstini HNK izglasati Vladu. Naravno da je izdajnik ko god podrzi ovakvo rjesenje.