Komentari (246)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel dosta više ove priče? Ja sam Bošnjak, ja sam Srbin, ja sam Hrvat, ja sam migrant, ja sam marsovac. Ljudi koga više boli neka stvar koje si nacije kad ti je svakako haos u državi. Umjesto da se fokusiramo na napredak i na omladinu, mi gledamo ko se kako zove.
Jesi ti dobar u glavu prijatelju ? Pročitaj opet komentar. Boli me neka stvar ko je ko, bitno je biti čovjek.
@nibiru1 ta prica i postavljanje takvih infantilnih pitanja su postali tako isprazni i potroseni. Covkece shvati da samo polovina Bosnjaka pada na tu pricu kao nije vazno ko smo i sta smo. Pokusaj bilo kojem srbinu ili hrvatu postaviti to pitanje pa ce vidjeti kakav ces odgovor dobiti. Nevjerovatno koliko samo gluposti ima u glavama pojedinaca da izbacuju ovakve floskule
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Lijepo je opisala Sejdu Komšića, mahalaša i političku štetočinu.
Bosanski lonac je dostigao max. temperaturu. Samo što ne eksplodira,
Futo jedna na spomen zlatnog ljiljana trebaš ustati i prije nego što izgovoriš oprati usta.
Nisu sve budale iste. Ali i neboli svaka bolest. Nije Zeljko hrvat jer nije iz Mostara
Zlo, pa probosansko- to je nespojivo, sto znači: "Dobro je antibosansko" Neće moći tako vijećnice
stara kalašturaaa
SDA botovi, što vas u ovom članku žulja? Postali ste društvo koje naziva sebe Bošnjacima i živi na bijednim uhljebničkim srebrnjacima rasturajući čak i san o jedinstvenoj BiH svojom podaničkom hipokrizijom, šovinizmom (autošovinizmom u stvari, ali Mak je mrtav već pola stoljeća).Kao da ne shvaćate kakve guste zastore spuštate (pa bili oni i zeleni) na ovaj vilajet, na budućnost vlastite djece. Koji je to ukakani cilj za koji smatrate da opravdava ovako pogana sredstva?
Načertanijska stranka je pokupila glasove Bošnjaka Mostara koji imaju tzv štokholmski sindrom - glasali su za stranku Jutelovca i kćerke Obavještajca iako vide koga isti postavljaju na pozicije po Sarajevu, Tuzli, a sada i Mostaru, čim su prešli prag. Aferim!
Cuj nase stranke .Boze dragi polu pismenog svijeta u toj stranci.Leglo svih oblika devijacije.
Pa ova krava, Pedja Kojovic itd su izabrani bosnjackim glasovima. Zna li Covic I Milanovic za ovo. Ovi nisu legitimni....Aaaaaaa, to vrijedi samo kad njima ne odgovara, kontam,ovo su ipak njihovi igraci.Svi bosnjaci koji su glasali za ovo govece, trebalo bi barem malo da se glupo osjecaju, ono kad su sami, ako nece na glas....Smrt fasizmu,sloboda narodu!
Znači ova prelijeće kod Dragana :)
Opet glasam za zlatnog ljiljana....
Pa vi glasajte za Nasu Stranku. To je glad za rusitelje BiH, kao da glasate za HDZ ili SNSD
U šta spiska godine nesrećo?!?
Naša stranka je smeće.
fašisticke izjave te spodobe treba suditi i izbaciti iz javnog života, nije ona tužilac i sudija, oduzeti joj sva politicka prava zbog baljezgarija, iz koje je ona zabiti? Njoj niko ne moze pomoci